61-річна Шеріл хоче збільшити свою сім'ю, народивши дитину від свого 24-річного чоловіка Карана Маккейна. Пара, нарешті, зв'язала себе узами шлюбу на церемонії на березі річки в Теннессі.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

61-річна Шеріл вийшла заміж за Карана Маккейна з Джорджії, США, у вересні минулого року під час романтичної церемонії на березі річки в Теннессі.

Пара, у якої 37-річна різниця у віці, зустрічалася всього близько року, перш ніж вивести свої відносини на новий рівень.

У їх аккаунта в TikTok більше 2,2 мільйона підписників, де вони обговорюють своє сексуальне життя і багато іншого зі своїми нетерплячими шанувальниками.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вони одружилися на церемонії, яку транслювали в прямому ефірі понад 20 000 чоловік.

Тепер, бажаючи довести, наскільки глибока їхня любов, пара заявила, що готова народити дитину разом, незважаючи на те, що у Шеріл 17 онуків.

Шеріл і Коран: скрін з відео
Шеріл і Коран: скрін з відео

Але вони не впевнені, чи буде це через усиновлення або сурогатне материнство, і вони вже почали купувати коляски.

Шеріл сказала, що більша частина її сім'ї підтримала їхнє рішення, а її 17 онуків вже називали Карана "татом".

Вона додала, що пара говорила про бажання створити сім'ю.

Бабуся розповіла: "Він завжди хотів дітей, і я хочу бути матір'ю його дитини. Звичайно, через мій вік нам доведеться отримати сурогатну матір або усиновити, що ми розглядаємо".

Доглядач Каран познайомився з Шеріл в 2012 році, коли працював в компанії Dairy Queen в Джорджії, яка належала її синові Крісу.

Пара на деякий час втратила зв'язок, але відновила зв'язок 4 листопада 2020 року, коли Каран побачив, як мама сімох дітей працює касиром.

Вони почали зустрічатися, і Каран поставив питання через рік, у липні 2021 року.

Шеріл і Коран: скрін з відео
Шеріл і Коран: скрін з відео

У вересні минулого року вони втекли лише з двома друзями, щоб стати свідками їхнього весілля.

Тепер вони планують відновити свої клятви цього року в оточенні всієї родини та друзів.

А семеро дітей Шеріл у віці від 29 до 41 року заявили, що допомагатимуть ростити їхню дитину.

Вона сказала: "Люди кажуть, що я егоїст і занадто стара, щоб бути мамою, але я не турбуюся про те, що мене не буде тут, щоб доглядати за дитиною".

Нагадавши, у мережі показали нареченого, яких побив дружину на церемонії при гостях.