Одна дитина була доставлена до лікарні, а інші "могли звернутися за медичною допомогою" після того, як їм подали герметик для підлоги замість молока під час літньої програми догляду за дітьми.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

12 дітей випили цю речовину, думаючи, що це молоко, під час літньої програми по догляду за дітьми в початковій школі Sit'eti Shaanáx-Glacier Valley на Алясці, США.

Шкільний округ Джуно заявив у середу (15 Червня), що школярі скаржилися на дивний смак молока ще до того, як їхні роти та горло почали горіти.

Інцидент стався у вівторок (14 червня), коли зовнішній підрядник Nana Management Services (NMS) подав їм сніданок на підносах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дітям подали хімічну речовину під час сніданку в початковій школі
Дітям подали хімічну речовину під час сніданку в початковій школі

Співробітники школи та НМС "негайно нюхали/пробували молоко і дивилися на контейнер/етикетку" після скарг студентів.

"Було виявлено, що подане "молоко" насправді було герметиком для підлоги, що нагадує рідке молоко. Персонал негайно наказав школярам припинити вживання цієї речовини і видалив його", — йдеться в заяві.

Потім керівник програми літнього догляду за дітьми Rally зв'язався з токсикологічним центром і попередив батьків.

"Всі кроки, передбачені токсикологічним контролем, були ретельно дотримані", - заявили в шкільному окрузі.

Шкільний округ Джуно сказав, що діти спочатку скаржилися на дивний смак молока
Шкільний округ Джуно сказав, що діти спочатку скаржилися на дивний смак молока

Один з дітей був доставлений в найближчу лікарню для лікування. Двоє інших, яких забрали зі школи, "можливо, пішли за медичною допомогою".

Інформації про поточний стан жодного зі студентів станом на середу не надходило.

Лейтенант поліцейського управління Джуно Крег Кемпбелл повідомив KINY по електронній пошті, що поліція розслідує це питання.

Нагадавши, руки дитини вкрилися опіками після контакту з небезпечною квіткою.