Люди кинулися на відкриття пересувної ярмарки the Hoppings, але, як повідомляється, отримали травму після того, як застрягли на популярному атракціоні в Ньюкасл-апон-Тайн.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Представники публіки були в захваті, коли зрозуміли, що The Hoppings повернуться в міську пустку Ньюкасла після трирічної перерви.

Але незабаром настрій всіх змінився після того, як кілька гонщиків залишилися в повітрі протягом перших трьох годин після відкриття в п'ятницю (17 червня).

Оператори атракціонів старанно працювали над вирішенням технічної проблеми на популярному атракціоні Speed Buzz, оскільки люди залишалися на піковій висоті 118 футів (більше 35 метрів), повідомляє Chronicle Live.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ярмарок повернувся вперше за три роки
Ярмарок повернувся вперше за три роки

Атракціон, розрахований на вісім чоловік, обертається з великою швидкістю. У ньому є автомобіль для чотирьох чоловік на кожному кінці атракціону, який обертається разом з обертанням Speed Buzz.

Одна людина, яка в той час була в поїздці зі своїм другом, сказала: "Ми піднялися на вершину, але потім застрягли там приблизно на 15 хвилин. Ми не знали, що відбувається, але потім хтось сказав, що кронштейн зламався. Мій друг боявся продовжувати, але я переконав його продовжувати. Він був білий як полотно, він був в жаху".

Гонщики опинилися в пастці на популярному атракціоні Speed Buzz
Гонщики опинилися в пастці на популярному атракціоні Speed Buzz

Жінка, яка була на атракціоні до того, як він зіткнувся з технічними труднощами, додала: «Я сказала йому, перш ніж він відправився на атракціон, що скоби зламаються, я просто пожартувала, я не очікувала, що це станеться насправді».

Ті, хто перебував у поїздці, сказали, що вони були залишені нахиленими на своїх місцях, поки персонал працював над вирішенням проблеми.

Тисячі людей відвідують щороку найбільший ярмарок
Тисячі людей відвідують щороку найбільший ярмарок

Як тільки всі благополучно зійшли з атракціону, ті, хто працював, почали проводити тестові заїзди, і ніхто не допускався до атракціону, поки персонал не переконався, що це безпечно.