Двоє чоловіків раніше були заарештовані за підозрою в непристойній поведінці після спостережень в 2019 році, але нікому не були пред'явлені звинувачення, що викликало побоювання.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Одягненого в гуму персонажа бачили в парі сонних сіл Сомерсета-Клаверхам і Яттон більше двох років тому, але, незважаючи на арешт двох людей, копи так і не докопалися до суті таємниці.

Тепер мешканців знову травмує чоловік у непристойному комбінезоні.

Як повідомляється, в неділю (26 червня) Gimp Man підійшов до Кіри Елстон, 19 років, і її хлопець, коли вони йшли додому о першій годині ночі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Це було 16-е спостереження загадкової людини з 2018 року в Яттоні і його околицях.

Асистент викладача Кіра, яка втекла додому зі своїм бойфрендом, сказала: "Це був найжахливіший досвід в моєму житті. У мене в голові образ, як він йде до мене і дивиться. Страшно подумати, що було б, якби я була одна. Я досі вражена цим".

Повідомлення про людину в масці, що шпигує за парою, змусили жителів села турбуватися
Повідомлення про людину в масці, що шпигує за парою, змусили жителів села турбуватися

Поліція заявила, що пошук нічого не дав після останнього спостереження в неділю.

Інциденти почалися в листопаді 2018 року і тривали до 2019 року.

Поліція Ейвона і Сомерсета повідомила, що було 14 повідомлень про те, що до людей приставав хтось дивно переодягнений. Також були деякі звинувачення в тому, що він здійснював «непристойні дії».

Одній жінці вдалося сфотографувати чоловіка в 2019 році.

У тому ж році двоє чоловіків були заарештовані за підозрою в непристойній поведінці, але нікому не були пред'явлені звинувачення.

Тим не менш, здається, що цей чоловік знову пішов у тінь, і в липні минулого року його більше не бачили, залишивши безліч спантеличених людей в сільській місцевості Сомерсета.