Поліція сподівається ідентифікувати близько 200 підлітків, які увірвалися і розважалися на імпровізованій вечірці в особняку. Однак вечірка перетворилася на арену в стилі бійцівського клубу.

Дану новину розмістили на порталі «DailyStar»

Поліцію викликали в особняк вартістю 8 мільйонів доларів, де вони виявили молодих людей у фойє, які билися.

Були помічені групи підлітків, що розмахують лівими хуками, і, хоча бої не були строго санкціоновані професіоналами, боксерські рукавички і переповнені будинки дійсно надавали химерній вечірці відчуття підпільного бійцівського клубу.

Офіцери, які прибули на місце події, кажуть, що підлітки увірвалися в будинок в Сісайде, штат Флорида, і розгромили його, влаштувавши імпровізовану вечірку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На території також спалахнули бійки в стилі "Бійцівського клубу"
На території також спалахнули бійки в стилі "Бійцівського клубу"

Підлітки розмістили докази свого злому, проникнення і бійки в соціальних мережах, а офіс шерифа округу Уолтон розмістив відео з домашньої вечірки на своїй сторінці в Facebook.

У заяві, опублікованій у Facebook, представник офісу шерифа написав: "Вечірка відкритих дверей є порушенням закону. Вечірка відкритих дверей в будинку, в який ви проникли, є крадіжкою зі зломом".

Офіс шерифа також сказав: "Ваші друзі будуть стукати. Слово стане відомо. Ви будете відзначені на фотографіях в Gram. Крім того, ми можемо викликати до суду Snapchat".

Жорсткі слова з офісу шерифа викликали тисячі коментарів від стурбованих користувачів, при цьому місцеві жителі нарікали на те, що район зараз заповнений проблемами.

Офіс шерифа розшукує 200 підлітків, які були присутні на незаконній вечірці
Офіс шерифа розшукує 200 підлітків, які були присутні на незаконній вечірці

Після злому домовласники, які в даний час намагаються продати власність, заявили, що планують «висунути всі можливі цивільні та кримінальні звинувачення проти всіх, хто причетний до крадіжки зі зломом їхнього будинку».

Нагадавши, несамовита жінка з'їла хом'яка своєї дочки на відео.

Як раніше повідомляв портал "Знай", поліцейський, люблячий Гітлера, отримав вище звання.