Поліція заарештувала керуючого баром, який нібито зізнався, що вбив чоловіка, а потім закопав його тіло в стіні підвалу під бетоном.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Відпочиваючі у сонячному французькому місті Ніцца були шоковані після того, як популярний бар у центрі міста був різко закритий. У його стінах було виявлено труп.

Поліція, яка обшукує L'Atrium, виявила сліди крові і тому обшукала приміщення ретельніше.

При найближчому розгляді винного льоху вони виявили заритий у бетоні в стінах розкладений труп чоловіка.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

AFP та BFM Nice Côte d'Azur повідомляють, що бар було закрито відразу після відкриття 29 червня.

Повідомляється, що менеджера бару було заарештовано за «викрадення та незаконне позбавлення волі, що спричинило смерть», і, як вважають, влада затримала ще кількох людей у ​​зв'язку з цим.

Місцеві джерела припускають, що менеджер бару нібито вже зізнався у вбивстві.

Зображення кафе: Google Maps
Зображення кафе: Google Maps

Згідно з місцевими новинними сайтами, які розмовляли з джерелом у поліції, він зізнається, що гріб із чоловіком, убив його, а потім сховав тіло в бетоні.

Після цього пожежники витягли тіло з бетонного блоку, а місцева прокуратура розпочала розслідування після того, як зникнення неназваної жертви викликало занепокоєння.

The Sun повідомляє, що місцеві жителі були приголомшені цим одкровенням.

Одна людина на ім'я Кріс Гайо сказав, що тепер двічі подумає перед тим, як піти випити кави.

Він сказав: «Який жах! Ми знаходимося в такій точці, коли вживання кави може коштувати нам життя. [Існує] занадто багато незахищеності та насильства, це місто небезпечне».

Після інциденту сторінку L'Atrium у Facebook було «тимчасово припинено».

Нагадаємо, популярний астролог розповів, як найкраще ліквідувати путіна.