Ешлі Несс, 35 років, на огляді лікарів виявила унікальну ситуацію. Тепер вона чекає на дві пари близнюків.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

35-річна Ешлі Несс завагітніла від свого 47-річного бойфренда Вела у лютому. Вона була схвильована очікуванням другої дитини, поки незабаром не зрозуміла, що виношує не одну, а чотирьох немовлят.

І немовлята не були четверняшками, Ешлі, насправді, виношувала дві пари однояйцевих близнюків, двох хлопчиків та двох дівчаток.

Коли вона пішла на УЗД, медсестра сказала їй, що не може повірити, що бачить, і їй довелося шукати інформацію в Google.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ешлі Несс перемогла, завагітнівши двома ідентичними близнюками
Ешлі Несс перемогла, завагітнівши двома ідентичними близнюками

В інтерв'ю «Доброго ранку, Америка» Ешлі сказала: «Коли вона вперше запустила сканування, вона дивилася на екран і писала «А, Б», тому я зупинилася, подивилася на неї і сказала: «Чекай, у мене зараз двійнята? І вона така: «О, я не знаю… Я збираюся вийти на хвилинку».

Коли новина про її вагітність підтвердилася, Ешлі сказала, що відчуває, що ось-ось знепритомніє.

Але незабаром вона і Вел, у якого від попередніх стосунків троє дітей, захвилювалися.

Вона була приголомшена, побачивши, що чекає на неї
Вона була приголомшена, побачивши, що чекає на неї

Вона додала: «Мені було дуже важко зачати дочку, і в минулому я мав викидні, тому я відчуваю, що можу бути благословенна чимось настільки великим, що це так дивно».

Четверо новонароджених Ешлі та Вела народяться у жовтні, але індукуватимуть передчасно через ризик народження чотирьох дітей природним шляхом.

Говорячи з Boston.com, вона додала: «Мої мама та тато були в захваті. Вони сказали: «Чесно кажучи, якщо хтось і може це зробити, то це ти. Ми не турбуємось про тебе».

Ешлі в захваті від новин про свою дитину
Ешлі в захваті від новин про свою дитину

Сторінка GoFundMe була створена для Ешлі подругою Лізою Восі Поттер, і на даний момент парі було пожертвовано понад 7000 фунтів стерлінгів.

В описі йдеться: «Майстру УЗД довелося перевіряти ще раз, перш ніж підтвердити, що вона вагітна четвернем. Два набори однояйцевих близнюків, два хлопчики та дві дівчинки, унікальні».

Нагадаємо, вагітну жінку вигнали із борту літака зі зброєю.