Валлійський каскадер Джонатан Гудвін розповів про свій безглуздий трюк. Він виявився настільки дивним, що його відмовилися показувати по телевізору.

Цю публікацію розмістили на порталі "DailyStar"

Валлійський каскадер виконав «безглуздий» трюк для шоу «Сім найдурніших речей, від яких треба втекти». Однак 4-й канал був настільки вражений, що ніколи не транслював його.

42-річний чоловік зізнався, що з корови, в яку він був вшитий, як великий черевик, дуже важко втекти.

Channel 4 вважав всю подію надто жахливою для телебачення.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Шоу називалося "Сім безглуздих речей, від яких треба втекти"
Шоу називалося "Сім безглуздих речей, від яких треба втекти"

Виступаючи в підкасті Manatomy, Гудвін сказав: "Можливо, 2004 року я зробив шоу для Channel 4 під назвою "Сім безглуздих речей, від яких треба втекти". Вони ставали все більш і більше безглуздими, і був один трюк, який я хотів зробити… Зазвичай втеча ґрунтується на чомусь, з чого втекти дуже важко, наприклад, із в'язниці сейфа чи чогось ще. Це здавалося таким дурним, і тому я трохи пошукав ідей - корова була найкращою річчю для мого трюка. Це було неймовірно складно, тому що це була історія з коров'ячим сказом, так що вмовити когось дати нам корову було непросто. Це була корова, яку вже мали вбити. Зазвичай у процесі втілення ідеї з голови на реальність доводиться йти на компроміси".

Джонатан тепер паралізований після невдалого трюку
Джонатан тепер паралізований після невдалого трюку

Крім цього, він сказав: "Але втеча від дохлої корови була саме такою, якою я її собі уявляв. Це було ідеально. Мене фактично зв'язали та посадили всередину, і зашнурували, як великий черевик із ніжками. Від цього було дуже, дуже важко втекти. Я дійсно не міг дихати там, та це було дуже тяжко. Але мені вдалося піти... Я вирвався через його дупу, по суті. Мені вдалося витягти руку з корови, і мій тато, який випадково виявився генієм комедії, підходить і трясе мою руку через дупу худоби. Це було ідеально".

Але Гудвін додав, що цей трюк був надто складним для продюсерів, сказавши: "Справа в тому, що я представив його на Channel 4, і вони сказали: "Добре, чудово". Потім, коли вони побачили це, вони сказали: "Ми не можемо показувати це по телебаченню".