Друзі та сім'я зібралися разом на цвинтарі, де похований Джеймс Вілан, щоб віддати шану молодому батькові. Він був убитий під час ворожнечі за участю торговця наркотиками «Містером Флешом».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Родичі та друзі влаштували вечірку поруч із могилою Джеймса Уїлана на цвинтарі Дардстаун, неподалік Дубліна, з квітами, шампанським, повітряними кулями та феєрверками.

Була мати батька Соня разом зі своїм улюбленим собакою, коли всі вони зібралися разом, щоб вшанувати пам'ять «Вела», застреленого 3 квітня.

На 90-секундному відео святкування один із друзів Уїла написав: «З днем ​​народження, бос. Ми всі любимо і страшенно сумуємо за тобою. Безперечно, ви святкуєте там стильно, як завжди. З нами на кожному кроці».

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Пробки від шампанського відкривалися, коли друзі та сім'я святкували 30-річчя Джеймса Уїлана
Пробки від шампанського відкривалися, коли друзі та сім'я святкували 30-річчя Джеймса Уїлана

Відео підписано «Завжди найкраще для нашого короля», коли було запущено повітряні кулі та феєрверки.

На відео показані синьо-білі квіткові композиції зі словом «Син» та його віком, а також фотографія та персоналізована фоторамка з побажаннями щасливого небесного дня народження.

Похорон Уіла також був ретельно продуманим заходом, оскільки його відвезли до церкви у кінному візку, прикрашеному білими квітами, а поховали в золотій труні.

Улюблений собака Уїла був частиною святкування
Улюблений собака Уїла був частиною святкування

Були квіткові вітрини з дизайнерським годинником Rolex, спортивним автомобілем Lamborghini та кепкою Gucci, але батько Сімус Ахерн сказав скорботним: «Але ось факт. Людина в коробці. Мертвий. Не житиме новим життям. Чи не постаріє. Він не виховуватиме родину. Не сприятиме суспільству. Не додасть смаку та сміху спільноті. Смерть є смертю. У смерті немає нічого гламурного чи блискучого. Ніщо не може додати гламуру цій події».