У «Капитана Америки 4» вже є режисер Джулиус Она, можливо, найбільш відомий тим, що зняв науково-фантастичний трилер 2018 року «Парадокс Кловерфілда».

Цю новину розмістили на порталі «gamesradar»

Четверта частина кіносаги MCU «Капітан Америка» слідує за Ентоні Макі в ролі Сема Вілсона із серіалу Disney Plus «Сокіл та Зимовий солдат». Таким чином, це означає, що він більше не гратиме роль приятеля Капітана Америки Сокола, а гратиме самого Кепа, оскільки він нарешті прийняв щит та мантію супергероя наприкінці першого сезону шоу Disney Plus. Неясно, чи з'явиться перший Капітан Америка у MCU, Стів Роджерс Кріса Еванса.

Деталі сюжету все ще тримаються в секреті, але тепер, коли Она підписав контракт з режисером, ви можете почати отримувати виставу принаймні в тональному плані про те, куди може піти фільм. Крім режисури «Парадокс Кловерфілда», Она написав та зняв трилер 2015 року «Дівчина в біді» та соціальний трилер «Люс» 2019 року. Судячи з його минулої роботи, «Капітан Америка 4» може стати досить захоплюючою пригодою.

Продюсер Marvel Нейт Мур дражнив деякі деталі сюжету «Капітана Америки 4» ще в листопаді, сказавши, що «ми збираємося провести його через дзвінок», але тепер, коли на борту з'явився режисер, ви можете очікувати, що історія справді набуде форми.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Marvel ще не оголосила дату початку зйомок або можливу дату виходу "Капітана Америки 4", але очікується, що його буде випущено як частину Marvel Phase 4.