Модель OnlyFans Жазмін Дей отримує багато дивних запитів від своїх підписиків. Вона розповіла про одне з найдивніших прохань, які вона отримує.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Красуня, яка може похвалитися 32-літровими грудьми, розповіла Daily Star про одну з найдивніших речей, які вона отримує – прикинутися «гігантом».

28-річна дівчина родом з Гвента в Південному Уельсі, але зараз живе в США, зізнається, що кілька чоловіків просили її прикинутися велетнем.

Вона зізнається, що їм це «подобається», оскільки вони мріють про те, щоб вона їх розчавила своїми грудьми.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Розповідаючи про дивні прохання в ексклюзивному чаті, Jazyme розповіла: «У багатьох моїх підписиків OnlyFans є дивні фантазії. Тим більше, що у мене великі ц*цькі, вони хочуть, щоб я розчавила їх ними».

Зокрема, говорячи про один випадок, вона додала: «Один хлопець купив мені 3D-камеру за кількасот доларів. Я мала вдавати, що розчавила його. Думаю, таких багато довкола».

Говорячи про інші прохання, які вона мала, Джазмін зізнається, що її просили боксувати топлес і одягатися як персонаж Попай.

Однак Джазмін сказала, що більшість її підписників "просто хочуть побачити, як вона похитує своєю "гордістю"".

Говорячи про екстремальні прохання, Жазмін зізналася, що спочатку була шокована їх зухвалим характером.

"Я часто думала: "Це огидно", і спочатку боролася з цим".

Однак вона зізналася, що стала згодом серйозніше ставитися до своїх фанатів.

Нагадаємо, Жасмін Дей похвалилася своєю красою в зухвалому бікіні.