Філія Domino's зачинила свої двері після того, як санітарні інспектори виявили, що вона кишить тарганами. Один із клієнтів поскаржився, що заражена мікробами комаха була запечена в його піці.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Після того, як покупець поскаржився, що отримав піцу із запеченим у ній тарганом, санітарні інспектори вжили заходів.

Рада Віллоубі була викликана для інспекції у власності після того, як переляканий клієнт повідомив про додаткові, живі начинки в піці.

Domino's та Рада Віллоубі опублікували заяви про стан закладу
Domino's та Рада Віллоубі опублікували заяви про стан закладу

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Брудні та огидні сцени були помічені в магазині, де бігали таргани, а також розкидані по підлозі яєчні оболонки та липкі пастки.

Брудні приміщення для приготування їжі також були помічені розгніваними санітарними інспекторами: бруд усередині харчових приладів, липкі клавіатури та брудні поверхні – постійна примітка філії.

Таргани були виявлені не лише за прилавком, а й у піці клієнта
Таргани були виявлені не лише за прилавком, а й у піці клієнта

Залишки їжі в машині для тесту та брудні контейнери також було виявлено у магазині, який після перевірки був оштрафований на 1000 фунтів стерлінгів.

Корпоративний офіс Domino's з того часу закрив магазин, а Рада Віллоубі заявила, що філія отримала попередження за нездатність забезпечити справність світильників, фурнітури та обладнання.

У заяві, опублікованій Domino's, вони погодилися зі звітом ради та заявили, що візьмуть на себе повну відповідальність.

У закритій філії Domino's були помічені липкі клавіатури
У закритій філії Domino's були помічені липкі клавіатури

Їхня заява гласила: «Domino's погоджується з рішенням ради, тому минулого тижня корпорація Domino's повністю заволоділа цим магазином і негайно закрила його для проведення ремонтних робіт, включаючи ремонт, заміну та глибоке очищення всього обладнання, а також дезінфекцію зон приготування їжі та посуду відповідно із високими стандартами безпеки харчових продуктів Domino's. Domino's дуже серйозно ставиться до безпеки харчових продуктів і вибачається перед місцевими покупцями. Ми будемо працювати з місцевою радою, щоб забезпечити відповідність нового магазину всім стандартам Ради та Domino's, перш ніж він знову відкриється під новим керівництвом».

Бруд був виявлений у всіх зонах кухонної зони
Бруд був виявлений у всіх зонах кухонної зони

Як повідомляє Daily Mail, Рада Віллоубі також скористалася можливістю, щоб попередити інші підприємства в цьому районі, щоб вони дотримувалися правил охорони праці та техніки безпеки.

Нагадаємо, що батько виявив живу жабу у їжі Макдональдс своєї дочки.