Сидіння атракціону в тематичному парку були забризкані кров'ю після того, як двоє відвідувачів трагічно загинули. Решта 29 шукачів гострих відчуттів отримали поранення після того, як атракціон зламався в повітрі.

Драматичну публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Драматичні кадри, зняті людбми, які спостерігали за рухом маятника у дії, показують точний момент - він ламається наполовину у середині руху і штовхає пасажирів у свій кадр.

15 липня, виповнюється три роки з того часу, як двоє людей в Індії загинули внаслідок руйнівної механічної несправності, внаслідок якої постраждали майже всі інші 29 осіб на борту.

Загалом 27 із цих постраждалих було доставлено до лікарні для лікування ран.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Кривавий" атракціон: скрін з відео
"Кривавий" атракціон: скрін з відео

Настрій глядачів на відео миттєво перемикається з веселого на паніку та недовіру.

Атракціон, відомий як Discovery, працює як масивна гойдалка, де гості сидять на круглій конструкції обличчям назовні, коли вони піднімаються до дуги 180 градусів.

Під час руху зі швидкістю 10 метрів на секунду, що відповідає швидкості 22 милі на годину, обірвався трос, який відірвав трубу від головного валу. Це смертельний кінець, внаслідок чого люди врізалися в опорні балки.

Одна людина навіть була скинута з ременя безпеки через плече, що, своєю чергою, не дозволяло іншим вирватися на волю, коли Discovery зупинився.

Тривожні зображення показали кров на сидіннях після того, як людей витягли з-під уламків.

Віджай Нехра, офіційний представник Ахмедабад, підтвердив, що поліцейське розслідування ведеться.