Власник Ануват описав своє горе після того, як він виявив, що його дволике диво-кошеня не дихає під ковдрою після його героїчної битви.

Цю новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Кішка на прізвисько «Тунг Нгерн» (мішок зі сріблом) та «Тунг Тонг» (мішок із золотом) померла після свого народження на півночі Таїланду в неділю (17 липня).

Дволикі кошенята рідко виживають навіть за кілька годин, але Тунг Нгерн і Тонг кинули виклик шансам, проживши майже п'ять днів.

Власник Ануват оголосив про руйнівні новини після її смерті у середу вранці (20 липня).

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він написав у соціальних мережах: «Маленький Тунг та Нгерн Тунг Тонг померли, все. Вона покинула цей світ. Я не знаю що сталося. Вона почала щосили дихати о першій ночі, і я накрив її ковдрою. Я розкрив ковдру о 5:30 ранку і вона більше не дихала. Вона народилася 17 липня та померла 20 липня. Спи спокійно, Мала. Тобі не треба страждати. Будь ласка, народись знову. Ми зробили все, що могли. #HaveFunInCatHeaven».

Кошеня, на жаль, померло в Таїланді: Зображення Світовий рекорд Гіннеса
Кошеня, на жаль, померло в Таїланді: Зображення Світовий рекорд Гіннеса

29-річний Ануват сказав, що бачив, як мати кошенят боролася після того, як народила одного з них, повідомляє Daily Mail.

Він терміново доставив кішку до місцевої ветеринарної лікарні в Ханг-Чаті, де ветеринари провели кесарів розтин, коли вони виявили, що кошеня має більше однієї особи.

У той час він сказав місцевим ЗМІ, що думав, що кошеня не виживе, доки він не проведе два дні, доглядаючи його і спостерігаючи, як він «бореться за своє життя».

«Я майже не спав з того часу, як він народився, тому що він не може тримати голову і потребує постійної уваги», — сказав Ануват.

Він думав, що вони вийшли з темряви після того, як вона почала пити молоко з обох ротів, але їй раптово погіршало.

Нагадаємо, що Австралію покрив вогонь, знищуючи тварин.