Чоловік розділив соціальні мережі, поставивши питання, чи є пляшка волосся снігової людини справжньою.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Відому невловиму снігову людину практично неможливо зловити на камеру. Однак є компанія, яка має вільний доступ до волосся снігової людини. І, якщо чесно, це видається вигадкою.

Але це не зупинило продаж флаконів із волоссям в Інтернеті, доводячи деяких фанатиків йєті до відчаю.

На популярній сторінці Bigfoot Reddit, де мисливці та шанувальники діляться історіями, один аматор запитав, чи стикався хтось із продуктами зі снігової людини, наприклад, з її волоссям у банку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всім дуже цікаво, що ж знаходиться усередині банки
Всім дуже цікаво, що ж знаходиться усередині банки

Користувачі соцмережі сказали: "Я бачив ці речі у багатьох музейних сувенірних лавках. Хто-небудь знає, що це за волосся насправді?", "я не куплюсь на це, якщо це чийсь лобок у банці, не ти знаєш, лол", "якбі я мав угадувати, то, вони, ймовірно, продають вам лобок у банку", "Це лобок снігової людини!".

Також Керолін Дей опублікувала дивні зображення у групі Facebook. Вона показує фотографії, зроблені на стежках у штаті Вашингтон у США.

Скрін посту у Facebook
Скрін посту у Facebook

"Я щойно перевірила свою камеру, яка знаходиться глибоко в лісі за горою Сі в долині Сноквалмі... або в цьому районі є снігова людина, або мене вміло розігрують", - сказала Керолін.

На знімку видно, як сонце розколює дерева, а велика волохата постать гуляє лісом.

Нагадаємо, що в мережі повідомили, що двоє хлопчиків нібито випадково зняли снігову людину.