Російська танцівниця, яку посадили у в'язницю на три дні після того, як вона тверкала, розкритикувала поліцію і заявила, що її «дупа ще нікому не завдавала шкоди».

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

21-річна Яна «Кет» Слоєва, яка стверджує, що любить «розважатися», виборола громадську підтримку росіян.

Наголосивши на своїх артистичних якостях, Яна вирішила виконати свій танець біля Єльцин-центру, у своєму рідному місті Єкатеринбурзі.

Яна на гіркому досвіді дізналася, що путін ненавидить тверк
Яна на гіркому досвіді дізналася, що путін ненавидить тверк

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Хоча цей вчинок є провокаційним за хворобливо нудними стандартами путіна, вона не була поруч із церквою чи іншим релігійним об'єктом, який підлягає жорсткому правовому контролю в росії, що робить покарання незвичайним.

Вчитель танців Яна сказала: «Це було трохи незвично, але я не отримала жодної поганої реакції, всі хлопали і підтримували мене. Це як вуличні музиканти чи танцюристи. Усі мої інтимні частини було закрито. Я не повія – це просто танець. Я дуже скромна людина у житті. Краще звільнитися таким чином, ніж будь-яким іншим, наприклад, прийнявши наркотики. Мої батьки, друзі та інші люди підтримують мене…. Моя дупа ще нікому не завдала шкоди».

Незважаючи на арешт, дівчина не кається
Незважаючи на арешт, дівчина не кається

Після своєї першої доби під замком вона сказала: «Я провела добу в камері за чотирма стінами, під відеоспостереженням, без телефону, без цивілізації. Всього чотири стіни та жуки, що повзають по тобі. Я не хочу, щоб хтось був у такому місці, це страшно».

Очевидно, їй сказали покаятися або зазнати більш суворого покарання, а начальник місцевої міліції полковник Валерій Горілих заявив, що рішення про її ув'язнення було ухвалено судом.

Яна розмістила напис на своїй попі
Яна розмістила напис на своїй попі

Захищаючи своє безглузде рішення, він сказав: «Дівчину покарали за дрібне хуліганство. Вона зрозуміла, що перейшла межу пристойності, і покаялася в скоєному».

Повідомляється, що Ксенія Собчак стала на бік захисту молодої дівчини.

Незважаючи на арешт, дівчина не кається
Незважаючи на арешт, дівчина не кається

"Єльцин-центр – це релігійна установа чи як? Чому не можна танцювати у шортах перед ним? Чому тверк гарної стрункої дівчини називають анархією?"