15-річний школяр був у закордонній поїздці до Австрії зі своєю школою, коли відчув себе погано. На превеликий жаль, лікарі та вчителі подумали, що це через те, що він просто сумував за домом.

Відповідну посаду оприлюднили на порталі "DailyStar"

Тімоті Ферінг з Вікторії, Австралія, був у поїздці до Відня із середньою школою Блекберн.

Незабаром 15-річного підлітка почало неодноразово нудити на вулиці, коли він боровся з інфекцією, але його все одно заохочували до участі у заходах зі своїми однолітками.

Як повідомляє News au, Тім помер 28 червня 2019 після того, як хвороба, ймовірно, викликала зупинку його серця.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Згідно зі звітом, Тім щосили намагався здійснити пішохідну екскурсію Віднем за день до своєї трагічної смерті.

Він був блідий, у нього були мішки під очима, і йому доводилося носити з собою лікарняний мішок через регулярне блювання.

У звіті вказувалося, що вчителі Тіма діяли відповідно до отриманої медичної ради і не могли запобігти його смерті, незважаючи на руйнівний результат їхніх дій.

Тімоті Ферінг із сім'єю: скрін із соцмережі
Тімоті Ферінг із сім'єю: скрін із соцмережі

Мама Тіма, Барбара Ферінг, розповіла News Corp: «Він був дуже, дуже хворий, але хотів продовжувати навчання. Він мав багато поваги, тому що ми вчили його поважати дорослих. Тому, якщо хтось з авторитетів повинен був сказати йому щось, він ніколи не став би на це сумніватися».

Тім попросився до лікарні, але, як повідомляється, вчителі в поїздці вважали це приводом, щоб відмовитися від запланованих занять.

Крім того, раніше в поїздці Тім вже зустрічався з лікарем у Німеччині, який сказав, що його симптоми можуть бути викликані тугою по дому чи запорами.

Тім знепритомнів біля кабінету лікаря, поки оплачувався рахунок за його прийом, і коли вчитель знайшов його, у нього було блювання на одязі та кров із носа.

Потім вчитель зв'язався з іншим співробітником, сказавши, що Тім «вкрай хворий» і його неможливо розбудити.

Тім був оголошений мертвим невдовзі після прибуття до лікарні.

Спустошена мама заявила, що, якби вчителі знали Тіма, «вони зрозуміли б, що він не з тих дітей, які здіймають шум».