Шокуючий інцидент, як повідомляється, стався 25 липня. 22-річний чоловік торкнувся хвостової частини гвинтокрила після його приземлення в Афінах.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Джек Фентон повертався на материк із Міконоса, коли його вбив пропелер гвинтокрила.

За повідомленнями грецьких ЗМІ, хлопець використав свій мобільний телефон під час інциденту, коли він пройшов за лопатями несучого гвинта гвинтокрила. Вони все ще були задіяні, що миттєво вбило його.

Грецький телеканал Open TV повідомляє, що Фентон «розмовляв телефоном чи намагався зробити селфі, коли сталася аварія».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Трагічний епізод стався 25 липня о 18.20 і був пов'язаний з гвинтокрилом Bell 407, як повідомляють місцеві грецькі ЗМІ.

Вважається, що містера Фентона було вбито миттєво
Вважається, що містера Фентона було вбито миттєво

Відомо, що слідчі відстежують інцидент і що пілотові може бути пред'явлено звинувачення у ненавмисному вбивстві, якщо з'ясується, що він дозволив пасажирам вийти до зупинки лопатей гвинта.

Інцидент, як вважають, стався на очах у інших туристів у гелікоптері, проте батьки Фентона, які були частиною вечірки, перебували в окремому гелікоптері.

Повідомляється, що туристи прямували до міжнародного аеропорту Афін, щоб сісти на приватний літак та повернутися до Великобританії.

Фентон навчався в Оксфордському університеті Брукс і здобув освіту у приватній школі Саттон Валенс у Кенті.

Daily Star звернулася до міністерства закордонних справ за коментарями.

Представник FCDO сказав: «Ми підтримуємо сім'ю британця, який помер у Греції, і підтримуємо зв'язок із місцевою владою».