Є відомості, що два героїчні сусіди врятували трьох дітей із зруйнованого будинку. Проте жителі та члени ради висловили стурбованість тим, що чотирирічна дитина пропала серед уламків.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Руйнівний інцидент стався у Лондоні, 8 серпня, і був настільки гучним, що розбудив усю вулицю, яка, як повідомляється, скаржилася на запах газу.

За повідомленням Thornton Heath Chronicle, свідки повідомили, що троє людей, які перебували в будинку, було помічено на ношах.

На жаль, лондонська служба швидкої допомоги підтвердила, що дитина була оголошена мертвою на місці події.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Міська пошуково-рятувальна команда
Міська пошуково-рятувальна команда

Представник служби швидкої допомоги сказав: "Сьогодні вранці разом з колегами з лондонської пожежної команди ми відвідали інцидент на Галпінс-роуд, Торнтон-Хіт. Ми лікували чотирьох людей. Одного виписали на місці, ще трьох госпіталізовано. На жаль, на місці події також констатували смерть дитини".

За словами місцевих жителів, в будинку, що обрушився, жили жінка і четверо дітей.

Декілька жителів також висловили стурбованість з приводу жінки, яка проживає в сусідньому будинку, який був пошкоджений вибухом. Її чоловік ніяк не міг знайти її під уламками.

У LFB заявили, що причина вибуху невідома
У LFB заявили, що причина вибуху невідома

Багато хто також повідомив, що в цьому районі відчувався сильний запах газу, який зберігався близько двох тижнів.

За словами мешканців, на вулиці працювали газовики, але їх не бачили кілька днів.

Мешканці Галпінс-роуд Делрой Сіммс, 62 роки, і Кутойя Куканда, 50 років, були названі «героями» після того, як вони врятували трьох дітей із дому одразу після вибуху.