Занедбане сховище Chase Vault парафії Крайст-Черч приголомшило відвідувачів своїми потенційно паранормальними моментами. Труни почали рухатися самі собою, незважаючи на те, що вони дуже важкі.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Нез'ясовне явище створює моторошне доповнення до цвинтаря Крайст-Черч, збудованого в 1724 році.

Клаустрофобне сховище Чейза було збудовано Джеймсом Елліотом, який, як то кажуть, відпочивав там зі своєю дружиною з кінця 18-го століття.

Але кожне нове тіло, поховане для гробниці, викликає разюче паранормальне явище, коли труни нібито танцюють по кімнаті.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У ряді інцидентів за останні кілька сотень років повідомлялося про занепокоєння трун, при цьому один інцидент стався в 1816 при похованні 11-місячного Семюеля Брюстера Еймса, коли труни були в повному безладді.

Потривожені труни були помічені тодішнім губернатором Барбадоса сером Степлтоном Коттоном, який залишив у гробниці тонкі верстви піску, щоб переконатися, що ніхто не входить.

Моторошне сховище Крайст-Черч (Зображення Alamy Stock Photo)
Моторошне сховище Крайст-Черч (Зображення Alamy Stock Photo)

Однак труни для дорослих були настільки важкими, що їх переміщали шестеро людей, а це означало, що потенційний злам був неможливий.

Були виключені навіть стихійні лиха, землетруси і повені, оскільки жодні інші труни в склепах кладовищ не змінювали свого становища.

Надприродні теорії, зокрема місцеві духи, розгнівані колонізацією, поширюються як причина постійних заворушень у сховищі.

Але в 1820 році, після того, як труна з тілом Мері-Енн була поміщена всередину, що стало ще одним потенційно паранормальним інцидентом, коли труни рухалися з власної волі, було вирішено ексгумувати і спустошити сховище.

Усі тіла було винесено зі сховища та поховано в іншому місці, повідомляє The Mirror.

Хоча зараз у ньому немає тіл, Чейз-Сховище залишається відкритим для відвідувачів, досить сміливих, щоб вирушити в склеп із привидами, де ще належить розгадати таємницю трун, що рухаються.

Як раніше повідомляв портал "Знай", мисливці за приведеннями зустрілися з демоном у будинку молодої родини.