Конгресмен США Тім Берчетт закликав світ активізувати свої розслідування НЛО та побоюється, що, якщо не вжити термінових заходів, може статися трагедія.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

За словами конгресмена США Тіма Берчетта, світу необхідно активізувати розслідування 143 незрозумілих близьких зіткнень між невідомим повітряним феноменом або UAP та військовими літаками, перш ніж станеться трагедія.

Хоча начальники оборонних відомств та американське космічне агентство НАСА запустили окремі зонди до потенційних інопланетних кораблів, 57-річний політик попередив, що прогрес був недостатньо швидким.

Він закликав уряд США оприлюднити всі записи про спостереження НЛО і пілотів Top Gun, які у нього є, які стверджують, що мали близькі контакти, щоб їх викликали для надання свідчень Конгресу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тім, колишній мер округу Нокс, штат Теннессі, висловив розчарування, що начальники сил оборони поки що змогли знайти пояснення лише одному зі 144 зареєстрованих спостережень з 2004 року.

НЛО
НЛО

Він заявив, що пошуку істини заважає відсутність прозорості, «що не лише несправедливо стосовно громадськості, а й може поставити під загрозу безпеку наших пілотів».

«Багато військових пілотів повідомляли про зіткнення з НЛО, яким не було логічного пояснення. Деякі з них попереджають, що зіткнення літака з незрозумілим об'єктом у повітрі — лише питання часу. Проте, незважаючи на ці попередження та звіти, першу стандартизовану структуру звітності не було створено до 2019 року. Наш уряд напрочуд мовчав на цю тему протягом багатьох десятиліть, незважаючи на безліч звітів», - сказав він.

Одним із незрозумілих спостережень було відео, зняте військовим літаком, на якому зображено НЛО, що дзижчить над кораблем ВМС США біля узбережжя Каліфорнії в липні 2019 року.

Об'єкт у формі Tic Tac пролетів над Тихим океаном упродовж декількох хвилин, перш ніж зникнути під поверхнею океану.

Як раніше повідомляв портал "Знай", чоловік показав дивні знімки НЛО у формі дельфіна.