Співробітницю Служби захисту дітей звільнили 10 серпня після того, як вона нібито сказала 14-річній дівчинці робити брудну роботу.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Матір дев'яти дітей Кейша Базлі, яка зневірилася, звернулася до CPS у Х'юстоні, штат Техас, за допомогою з її 14-річною дочкою, яка багато тікала і створювала проблеми в школі.

Але співробітник CPS, який відвіз дівчинку до готелю, де також розміщувалися інші прийомні діти в окрузі Харріс, дивно відреагував на підлітка, коли вона згадала, що голодна.

Відео нібито показує обмін між дитиною і жінкою, де жінка каже їй: «Якщо ти хочеш бути ситою, будь справжньою шл*хою».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

З того часу Кейша Базлі подала офіційну скаргу до CPS і розповіла FOX 26 про важке випробування, оскільки співробітнику було наказано вибачитись перед сім'єю.

Кейша Базлі звернулася за допомогою до CPS (Зображення FOX 26)
Кейша Базлі звернулася за допомогою до CPS (Зображення FOX 26)

Базлі сказала: «Моя дочка сказала мені, що працівник казав їй, що вона має робити все це, тому вона сказала, що вирішила зняти її на відео. Якби я, мама, зробила щось подібне зі своєю дитиною, мене б засудили. Мене назвали б жахливою мамою. Я втратила би своїх дітей».

Адвокат із сімейних справ Майк Шнайдер також висловився про кадри, заявивши, що інструкції працівника CPS були майже загрозою для дитини після того, як вона попросила їжу, і наполягав на тому, щоб було зроблено більше для захисту вразливих дітей.

Шнайдер сказав: «Я ніколи раніше не бачив, щоб комісар CPS приїжджав з Остіна тільки для того, щоб вибачитись за щось жахливе, що було зроблено з дитиною, залученою до CPS. Це досить погано. Мене турбує, що це може не один такий випадок, вони мають знайти спосіб захистити цих дітей».

Повідомляється, що комісар CPS Джеймі Мастерс вирушив до Х'юстона зі столиці штату Самотня зірка, щоб вибачитися перед Базлі та її дочкою, і публічно засудив дії співробітника.

Вона сказала: «Цього не повинно відбуватися з дівчатками, які перебувають під їхньою опікою. Це не прийнятно".

У своїй заяві прес-секретар Департаменту сім'ї та захисту штату Техас Мелісса Ленфорд підтвердила, що співробітника було звільнено.