Коннор Девідсон залишився вірним своєму слову, коли наважився зробити татуювання, оскільки він пішов до свого тату-майстра і через тиждень зробив малюнок на потилиці.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Коннор Девідсон з Лестера зробив досить дивний вчинок, щоб відзначити свою любов до бельгійського пива Stella Artois, і зробив татуювання в немаленьку величину.

27-річний художник-татуювальник розмістив у TikTok відео, що демонструє його нове татуювання, і за тиждень воно швидко набрало два мільйони переглядів.

Потрібно зазначити, що татуювання зайняло почесне місце після того, як Коннор збрив волосся і завдав червоно-чорного чорнила прямо в центр потилиці.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Спочатку він думав зробити татуювання на задній частині ноги (Зображення: ТікТок)
Спочатку він думав зробити татуювання на задній частині ноги (Зображення: ТікТок)

"Коли хтось кидає мені виклик, я завжди це роблю", - сказав він Ladbible.

"Буквально одного разу я був поруч із моїм приятелем, який випивав кілька напоїв, коли один із моїх приятелів побачив дизайн. Він повернувся до мене і сказав: "Тримаю парі, ти не зробиш це"".

Легендарний любитель пива дотримався своєї обіцянки і за два тижні зробив татуювання.

Татуювання на потилиці (Зображення: ТікТок)
Татуювання на потилиці (Зображення: ТікТок)

"Він мав потрапити на задню частину моєї ноги, але я пішов ще далі і отримав удар по потилиці. Оскільки я зробив обидві сторони, ззаду залишився лише невеликий проміжок. Це заповнить прогалину", - пояснив він.

Варто зазначити, що з TikTok це сподобалося, і вони поділилися своїми думками у коментарях.

Як раніше повідомляв портал "Знай", дівчина зробила татуювання на спині, але отримала жовте місиво.