Чоловік помер після того, як він та його дівчина перетнули ланцюг безпеки, щоб стати на краю пірсу та створити культову позу з фільму Леонардо Ді Капріо та Кейт Уінслет «Титанік».

Дану інформацію розмістили на порталі новин «DailyStar»

Пара обрала край пірса для свого трюка, але їх відтворення ролі Леонардо Ді Капріо та Кейт Уінслет у головних ролях стало фатальним, коли вони впали в океан.

Фуркан Чифтчі та його подруга Міне Дінар, обом по 23 роки, впали в море після спроби вдосконалити культову позу після вживання алкоголю.

Дівчина загиблого хлопця (Зображення: Newsflash)
Дівчина загиблого хлопця (Зображення: Newsflash)

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Пара хотіла відтворити культову позу «Короля світу» з оскароносного художнього фільму, але їхнє зображення пішло дуже неправильно: Чифтчі втопився, коли пара впала з пірсу.

Повідомляється, що пара перетнула ланцюг безпеки, щоб позувати на краю пірса, і впала у воду.

Найближчі рибалки побачили, як пара впала в море, і кинулися на допомогу, рятуючи Майн після того, як вона вхопилася за кінець вудки.

Її витягли у безпечне місце, але бойфренд Чифтчі зник під хвилями, і на місце події були викликані екстрені служби для пошуку.

Загони водолазів знайшли тіло Чифтчі за дві години (Зображення: Newsflash)
Загони водолазів знайшли тіло Чифтчі за дві години (Зображення: Newsflash)

Дівчина була доставлена ​​до лікарні на машині швидкої допомоги, а неживе тіло Чифтчі було витягнуте з океану командою водолазів за дві години після важкого випробування.

Говорячи з поліцією, Майн сказала, що вона та її партнер думали, що було б смішно відтворити «позу Титаніка», і що пара перетнула ланцюг, щоб стати на край пірсу, коли вони згодом втратили рівновагу.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Леонардо Ді Капріо потужно підтримав Джо Байдена.