Пастор Райан Марлоу хворий на листеріоз, і лікарі констатували його смерть мозку, поки йому не показали відеозаписи його дітей і він не почав подавати ознаки життя.

Цю новину надали на порталі «DailyStar»

Райан провів два тижні в баптистському медичному центрі Atrium Health Wake Forest Baptist Medical Center, страждаючи від листерії, інфекції, що викликається бактеріями.

Лікарі констатували клінічну смерть мозку 27 серпня, повідомила його дружина Меган у прямому ефірі на Facebook.

Їй сказали, що він переніс "неврологічну смерть" внаслідок набряку мозку, спричиненого його хворобою.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Райан вказаний як донор органів, а це означає, що його тримали на апараті життєзабезпечення, доки не було знайдено потенційних збігів для його органів.

Лікарі констатували клінічну смерть мозку 27 серпня
Лікарі констатували клінічну смерть мозку 27 серпня

30 серпня родина Райана зібралася у лікарні, щоб попрощатися востаннє. Однак коли Меган приїхала, її племінниця сказала їй, що ноги її чоловіка рухалися після того, як йому показали відео з його дітьми.

"Моє серце не витримало цього", - написала Меган у Facebook, де вона задокументувала боротьбу Райана з лістеріозом у прямих трансляціях.

За кілька хвилин у нього мали витягти органи.

Меган сказала: "Буквально команда чекала там, щоб забрати його… і я говорю медсестрі: "Припиніть все прямо зараз"".

Райана терміново відправили на комп'ютерну томографію, що засвідчила ознаки активності мозку. За словами Меган, його мозок не помер, і лікарі припустилися помилки.

Меган задокументувала боротьбу Райана у прямих трансляціях на Facebook
Меган задокументувала боротьбу Райана у прямих трансляціях на Facebook

Далі вона пояснила, що Раян все ще мав серйозне пошкодження стовбура мозку і залишався у критичному стані у комі.

Однак вона ясно дала зрозуміти: "Мозок у нього не помер, друзі мої. Бог тримав його тут. Він має бути мертвим, він має бути в похоронному бюро прямо зараз, за ​​словами цих лікарів".

З того часу, за словами Меган, у її чоловіка з'явилися позитивні ознаки, у тому числі рідкісні рухи та почастішання пульсу.

Нині вона намагається перевести його до нової лікарні, хоча переїзд зупинився.