Хлопчик-підліток був змушений зробити операцію після того, як USB-кабель застряг у його "причиндалі" після дивного експерименту.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Повідомляється, що 15-річний хлопчик намагався виміряти внутрішню частину свого органу за допомогою кабелю у химерній формі, перш ніж він зав'язався вузлом.

Через те, що кабель утворював вузли та клубки, хлопчик почав помічати кров, коли ходив у туалет, і, зрештою, його мати терміново відвезла його до лікарні. Вже після цього він зізнався, що навмисно вставив кабель.

Дивний інцидент було задокументовано в історії хвороби уролога у листопаді 2021 року.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Лікарі написали у звіті Science Direct: "Виявлено, що два порти USB-проводу виступають із зовнішнього отвору, тоді як середня частина зав'язаного дроту залишається всередині. Пацієнт був в іншому міцним і здоровим підлітком без будь-яких психічних розладів".

Хлопчик використовував кабель для вимірювання внутрішньої частини органу
Хлопчик використовував кабель для вимірювання внутрішньої частини органу

Спочатку лікарі не змогли видалити кабель, оскільки утворилося дуже багато вузлів, тому хлопчику довелося робити операцію.

Лікарі пояснили: "Було зроблено поздовжній піно-мошонковий розріз над пальпованим стороннім тілом і проведено ретельне розсічення більш глибоких тканин із розщепленням цибулинно-губчастої м'язи. Обидва кінці дроту успішно виведені".

Підліток швидко одужав і був виписаний, але перебуватиме під наглядом щодо довгострокових ушкоджень.

І не тільки ця дитина вставляла собі в сечівник дивні предмети — у звіті згадується кілька інших предметів, які призвели до госпіталізації, включаючи голки, шпильки і навіть шкаралупу від фісташок.

Лікарі-урологи додали: "Експерименти, а також психічні розлади, що лежать в їх основі, вважаються основними причинами затримки сторонніх тіл у сечовому міхурі. Залежно від механізму запровадження, і навіть розміру та форми об'єкта можуть викликати ускладнення".