Фотографія викликала гарячкові припущення про наявність позаземного життя, тоді як інші передбачали вибух, розпилення токсичних хімікатів у повітрі чи урядовий експеримент.

Цю публікацію оприлюднили на порталі DailyStar

Зображення схожої на веселку кривої, що сидить на вершині чорної хмари, було опубліковано на сторінці NASA Picture of the Day у Facebook і відтоді викликало чутки про інопланетян із тисяч заінтригованих глядачів.

Сторінка в соціальних мережах, яку підтримує НАСА, приписала чудове видовище погодному явищу під назвою «Райдужна хмара Пілеуса», яка викликана унікальним поєднанням хмар різного розміру, крапель води однакового розміру та розсіяного сонячного світла.

Проте сторінка визнала, що формування було «незвичним».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скрін із соцмережі
Скрін із соцмережі

Цей натяк на невизначеність викликав гарячкові припущення про наявність позаземного життя, а деякі навіть наполягали на тому, що інопланетяни мешкають усередині самої атмосферної структури.

Інші пояснюють дивне видовище вибухом, розпорошенням токсичних хімікатів у повітрі чи навіть урядовим експериментом.

«Це або штучна субстанція, яка використовується для прикриття передових військових технологій, або інопланетяни. Вибирай», - прокоментував один із користувачів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", чоловік приголомшив мережу знімками "літаючого дельфіна".

Нагадаємо, чоловік стверджує, що його викрали інопланетяни-рептилії.