Чоловік також поранив бойфренда бідної дівчини під час шаленої атаки. Він 24 рази вистрілив з автомата АК-47 в пару після крику: «Ви збираєтеся дресирувати цього гребаного собаку або просто накричати на нього?»

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Майкл Клоуз із американського міста Денвер у Колорадо застрелив 21-річну Ізабеллу Таллас після того, як її вихованець випорожнювався у саду каміння обвинуваченого у червні 2020 року.

Її бойфренд Даріан Саймон також був поранений Клоуз під час перестрілки, а 38-річний чоловік згодом не визнав себе винним у суді за заявою про неосудність.

Але присяжні визнали його винним у шокуючому злочині після того, як дійшли висновку, що він справді знав, що робив на той час.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ізабелла Таллас була вбита Майклом Клоузом
Ізабелла Таллас була вбита Майклом Клоузом

За словами прокурорів, Клоуз вступив у «словесну суперечку» з парою, коли вони сказали своєму собаці Роко «піти на горщик» у сад каміння.

Потім слідчий поліції Денвера Джозеф Трухільо сказав, що Клоуз закричав: «Ви збираєтеся дресирувати цього гребаного собаку або просто кричати на нього?»

За кілька хвилин він зробив 24 постріли з АК-47, який він взяв у друга, сержанта поліції Денвера.

Він ударив Таллас у спину, і вона померла на місці, а Саймон отримав травми сідниць та ноги.

Згодом Клоуз поїхав на своєму позашляховику Mercedes з АК-47 та пістолетом, але пізніше його наздогнала поліція, і його заарештували.

Клоуз не визнав себе винним через неосудність
Клоуз не визнав себе винним через неосудність

Соня Прінс, захищаючи Клоуза, стверджувала, що він переніс психічний зрив через жорстоке поводження в дитинстві, низку втрат роботи, розрив відносин і пандемію Covid-19.

Він продовжував плакати, коли був оголошений вирок, як і члени родини Талласа, а мама Анна ридала: «Ми чекали цього дня два з половиною роки, і те, що там сталося, просто минуло… майже як мою дочку вбили, і наше життя змінилася назавжди».

Як раніше повідомляв портал "Знай", "найбільша кішка у світі" ввела у ступор весь інтернет.