20-річна Ярені Ріос-Гонсалес зазнала серйозних травм після того, як її залишили в наручниках у поліцейській машині, яку збив поїзд. Поліція залишила авто припаркованим на коліях.

Відповідну інформацію надали на порталі «DailyStar»

Поліцейське управління Колорадо опублікувало відео, на якому видно, як одна з їхніх патрульних машин збивається потягом із 20-річною дівчиною всередині.

У ролику видно, як поліцейський Платтевілля ходить зовні поліцейської машини. Відомо, що 16 вересня дівчину зупинили за інцидент з агресивною поведінкою на дорозі.

Чути, як вона запитує офіцерів, чому її зупинили, а потім вони витягли її з машини, одягли кайдани та посадили у джип, припаркований на залізничних коліях.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Дівчина була в наручниках усередині автомобіля
Дівчина була в наручниках усередині автомобіля

Потім поліцейські вирішили обшукати її автомобіль, перш ніж почули звук поїзда.

Потім був помічений один із офіцерів, що біжить до машини, і він ненадовго задумався про те, щоб спробувати зрушити її з місця, але вирішив, що поїзд наближається до них надто швидко.

Інший офіцер на місці пригоди закликає його «повернутися» за долю секунди до того, як поїзд вріжеться в авто, протягнувши його на кілька футів, перш ніж машина зісковзне в поле.

Після зіткнення офіцери відчайдушно дзвонили, щоб надати медичну допомогу жінці, яка дивом вижила в аварії. На превеликий жаль, вона залишилася у критичному стані.

Машину вдарив потяг, і її протягло кілька метрів
Машину вдарив потяг, і її протягло кілька метрів

У неї було зламано дев'ять ребер, зламана рука, зламано зуби та пошкоджено голову.

Адвокат потерпілої сказав CNN, що його клієнт побачив поїзд, що наближається, до того, як його помітила поліція, і відчайдушно намагався привернути їхню увагу.

Він сказав: «Коли вона була в задній частині машини, вона змогла побачити поїзд, що наближається. Вона відчайдушно намагалася втекти, намагаючись відчинити двері, але на ній були кайдани. Я не знаю, чи вони просто не чули її, чи були надто зайняті обшуком її машини, але вона передбачала це наближення і приготувалася до найжахливішого».

Як раніше повідомляв портал "Знай", переповнений дітьми автобус перекинувся після зіткнення з вантажівкою.