Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, країна заслуговує мати ядерну зброю, якщо вона не збирається нею погрожувати, шантажувати інші країни, вимагати у них якісь території. Зокрема, констатує він, Ізраїль заслуговує на таке право, хоча в ООН Україна і не підтримала його. Водночас у росії, наголошує політтехнолог, взагалі потрібно забрати ядерну зброю.

«Розумієте різницю? росія – це якась територія, на якій радянські люди створили ядерну зброю, інженери, вчені, робітники різних національностей, нинішніх країн, українці, узбеки, латиші. Але не росіяни, росіяни не створювали ядерної зброї, вони її знайшли у лісі. Тому вони безвідповідально ось так із нею поводяться, погрожуючи. Дикун знайшов гранату і загрожує цією гранатою всім», - пояснює Михайло Шейтельман.

Тому, каже він, Україна мала проголосувати за те, щоб Ізраїль мав ядерну зброю. Крім цього, додає політтехнолог, Україна теж має мати ядерну зброю, тому що вона теж перебуває під ризиком свого існування. На його думку, після війни слід або відібрати ядерну зброю у російської федерації, або дати ядерну зброю Україні для балансу.

«Потрібно буде переглянути після війни ядерну концепцію світу в принципі. Є країни, які заслужили це право, США заслужили право володіти ядерною зброєю, Британія, Франція, Китай – відповідальні країни, які заслужили на ядерну зброю, заслужили це право, показали, що вони нікому не загрожують. А росію потрібно обов'язково позбавити ядерної зброї», - робить висновок Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фролов розповів, як боротися із дронами.

Також Знай.ua писав про те, що Ванетик повідомив, навіщо західні політики мають приїжджати до України.