Шанувальники Coca-Cola були розчаровані, коли культова червона різдвяна вантажівка спалахнула під час туру вулицями.

Напівпричіп із логотипом бренду та зображенням Діда Мороза, видимим здалеку, був помічений у місті Бухарест у Румунії, коли з його причепа вирвався вогонь.

На відео, знятому перехожим Стеном Думітуром Артуром, видно чорний дим, що виривається з дверей причепа збоку від вантажівки і швидко розповсюджується на брезент.

Водієві довелося екстрено зупинитися посеред дороги, оскільки кілька чоловіків намагалися загасити вогонь, але безуспішно.

Вантажівка Coca Cola горить, кадр з відео
Вантажівка Coca Cola горить, кадр з відео

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Пізніше на місце прибули пожежники, які одразу загасили полум'я. Інцидент стався у Берченні, південному районі міста, вночі 29 листопада. Водієві вдалося врятуватися.

Стен поділився відео на TikTok, спонукавши глядачів поділитися своїми думками у коментарях

Один сказав: "Кока-кола тепер має новий смак димний".

"Скасуйте Різдво, кока-коли більше немає" , - написав інший, а третій написав: "Немає нічого гіршого, ніж тепла кока-кола".

А четвертий пожартував, що тепер змінить святковий напій на Pepsi.

Вантажівка Coca Cola горить, кадр з відео
Вантажівка Coca Cola горить, кадр з відео

"Може хтось зробити музику - Свята скасовуються, свята скасовуються ..." - додав п'ятий.

Неприємний інцидент стався якраз у той момент, коли Coca-Cola Romania розмістила оголошення в Instagram для просування свого «Різдвяного караванного туру».

Вони вказали дні та місце, де зупинятиметься вантажівка.

Представник Coca-Cola у Румунії сказав: "Це був інцидент без жертв та серйозних ушкоджень."

Нагадаємо, що 83-річна пенсіонерка заборонила своєму 37-річному чоловікові інтим із нею: "Я не в такій формі, як раніше".