Шанувальники Coca-Cola були розчаровані, коли культова червона різдвяна вантажівка спалахнула під час туру вулицями.

Напівпричіп із логотипом бренду та зображенням Діда Мороза, видимим здалеку, був помічений у місті Бухарест у Румунії, коли з його причепа вирвався вогонь.

На відео, знятому перехожим Стеном Думітуром Артуром, видно чорний дим, що виривається з дверей причепа збоку від вантажівки і швидко розповсюджується на брезент.

Водієві довелося екстрено зупинитися посеред дороги, оскільки кілька чоловіків намагалися загасити вогонь, але безуспішно.

Вантажівка Coca Cola горить, кадр з відео
Вантажівка Coca Cola горить, кадр з відео

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Пізніше на місце прибули пожежники, які одразу загасили полум'я. Інцидент стався у Берченні, південному районі міста, вночі 29 листопада. Водієві вдалося врятуватися.

Стен поділився відео на TikTok, спонукавши глядачів поділитися своїми думками у коментарях

Один сказав: "Кока-кола тепер має новий смак димний".

"Скасуйте Різдво, кока-коли більше немає" , - написав інший, а третій написав: "Немає нічого гіршого, ніж тепла кока-кола".

А четвертий пожартував, що тепер змінить святковий напій на Pepsi.

Вантажівка Coca Cola горить, кадр з відео
Вантажівка Coca Cola горить, кадр з відео

"Може хтось зробити музику - Свята скасовуються, свята скасовуються ..." - додав п'ятий.

Неприємний інцидент стався якраз у той момент, коли Coca-Cola Romania розмістила оголошення в Instagram для просування свого «Різдвяного караванного туру».

Вони вказали дні та місце, де зупинятиметься вантажівка.

Представник Coca-Cola у Румунії сказав: "Це був інцидент без жертв та серйозних ушкоджень."

Нагадаємо, що 83-річна пенсіонерка заборонила своєму 37-річному чоловікові інтим із нею: "Я не в такій формі, як раніше".