Модель з Бостона, 34-річний Аркадіо Дель Валле зовсім не часто, але періодично радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Чоловік, вагою близько 180 кілограмів, став моделлю XXXXXL та творцем унікального стилю у примхливій індустрії моди XXI століття. Він відкрив для себе цей світ після того, як отримав право виступити на Нью-Йоркському тижні моди.

"Почуття сексуальності не має розміру... Повернення до вихідного редагування під час налаштування на одній із моїх улюблених зйомок з/ 📸", - пише Дель Валле у публікації.

Чоловік постав у колготах, чорній кофті та великих трусах. У всій фігурі масивністю відрізняються його груди, які він демонструє, піднімаючи вбрання, та таз.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Аркадіо Дель Валле, скріншот: Instagram
Аркадіо Дель Валле, скріншот: Instagram

"Найкращий", "Чортовськи вірно", "Абсолютно", "Красивий малюк", "Який красивий!", "Такий сексуальний", "Чортовськи, братику" , - пишуть користувачі в коментарях.

В основному, що можна помітити, чоловік любить робити акцент на своїх грудях. Іноді навіть через ліфчик.

Нагадаємо, що п'яний викрадач Різдва Грінч побив чоловіка у костюмі північного оленя: поліція кинула зеленого за ґрати.

Раніше ми повідомляли, що 31-річна дівчина зробила ляльку для втіх і тепер скаржиться на засудження: "Це тіло має існувати".