Лікарка Сара Велш застерегла від небезпечної та дурної тенденції людей використовувати різдвяні прикраси та солодощі для самозадоволення.

Лікарка Сара Велш, гінекологиня, сказала NeedToKnow.Onlin, що ця тенденція була поганою ідеєю з низки причин, оскільки люди, як повідомляється, потрапляли до лікарні внаслідок цього акту.

Вона сказала: "Не рекомендується мастурбувати різдвяними прикрасами".

Співзасновник бренду презервативів Hanx продовжила: "Різдвяні прикраси та солодощі можуть мати гострі частини або частини, які можуть зламатися під час самозадоволення, що може спричинити хворобливі відчуття, ризик травми та просто не підходить для ваших статевих органів".

Медики повідомили, що виявили карамельну тростину, яка застрягла в прямій кишці, фото: Jam Press
Медики повідомили, що виявили карамельну тростину, яка застрягла в прямій кишці, фото: Jam Press

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Повідомляється, що деякі люди використовують солодкі різдвяні частування, щоб принести собі задоволення, але докторка Велш каже, що це теж поганий "писк моди".

Вона сказала, що причини, через які це було поганою ідеєю, були різними: "Через проблеми з гігієною, через побоювання, що шматочки відламаються, або через вміст цукру в таких предметах, як льодяники. Все, що містить цукор, наприклад, різдвяні кондитерські вироби, також має бути далеко від піхви, оскільки це порушує ніжну екосистему вагінального мікробіома і може привертати вас до вагінальних молочниць».

За даними Національної електронної системи спостереження за травмами у 2021 році, "предмети для прикраси" вставляли людям віком від 25 до 64 років 13 213 разів у тому році New York Post.

Група фельдшерів у Facebook обговорювала досвід перших респондентів на такі виклики.

Обговорюючи зображення, на якому хтось вставив льодяник у задній прохід, підпис до зображення говорив: "Ці рентгенівські знімки показують льодяник і ялинкову кулю, що застрягли у прямій кишці. Знаєш, на свята."

Новий рік
Новий рік

Нагадаємо, що 34-річний хлопець "у тілі" похвалився своїми жіночими грудьми, задерши кофту: "Не має розміру".

Раніше ми повідомляли, що перелякана мама помітила іншопланетне щось біля будинку: зима "підсвітила" НЛО.