Пара відмовилася від свого консервативного християнського походження після весілля, щоб стати свінгерами.

Еммі Блейз почала зустрічатися з Келом, коли їй було 17 років, і пара утримувалася від сексу, поки через два роки не одружилися.

Зв'язавши себе шлюбом, вона відчула тиск з боку церкви, щоб вона дотримувалася традиційних гендерних ролей, таких як дружини, які підкоряються своєму чоловікові.

Еммі розповіла news.com.au : "Ми дотримувалися всіх правил, не займалися сексом до весілля і таке інше. Ми були "хорошими". Це була культура чистоти. Було багато тиску навколо сексуальності. Люди, які не були незайманими, навіть якщо не на свій вибір, вважалися брудними і "уживаними товарами".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Австралійська пара вирішила дотримуватися цих правил доти, доки чотири роки тому вони не "розкріпачилися".

У свої 20 Еммі та Кел почали говорити про свою сексуальність та моногамію. Вони вирішили відкрити свій шлюб, приєднавшись до програм для знайомств і насолоджуючись інтимом не тільки один з одним.

Пара, якій зараз 35 років, відтоді не озиралася назад.

Кел сказав: "У нас з Еммі ніколи не було такого досвіду побачень, так що ми ніби знову стали підлітками. Здавалося, що ми надолужили втрачене і отримали досвід, якого не було, коли ми були молодшими".

Еммі та Кел, у яких троє дітей, не виховували їх у тому релігійному середовищі, в якому вони виросли. Вони хочуть, щоб їхні діти були вірні собі, і із задоволенням готові відповісти на питання про їхній спосіб життя, коли настане час. Пара сподівається, що розповідь про свою історію зніме тавро, що оточує нетрадиційні стосунки.

Вони також публікують контент у TikTok та Instagram, щоб допомогти іншим, хто хоче побалуватися з немоногамією.

Нагадаємо, не засовуйте новорічні атрибути в попу - медики в шоці від нової моди: "Льодяник і ялинкова куля, що застрягли в...".

Раніше ми повідомляли, що 34-річний хлопець "у тілі" похвалився своїми жіночими грудьми, задерши кофту: "Не має розміру".