Жінка, яка померла майже півгодини, стверджує, що миттю побачила потойбічне життя і зустрілася віч-на-віч з Ісусом.

Тіна Хайнс перенесла зупинку серця у лютому 2018 року і, незважаючи на всі зусилля чоловіка Брайана реанімувати її, опинилася на межі смерті. Дорогою до лікарні медики реанімували Тіну шість разів, і загалом була мертва протягом 27 хвилин.

Про це повідомляє видання Daily Star.

Скрін, відео YouTube Ісус
Скрін, відео YouTube Ісус

Однак після інтубації в лікарні вона врешті-решт прокинулася і відразу ж попросила ручку та папір, щоб написати зловісне повідомлення для своєї родини.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Браян сказав: "Вона тільки почала робити позначки, і я не міг сказати, що це було, і мене майже трясло. Ми з'ясували, що вона написала "ITSREAL". "Що це реально?" І я кажу: "Біль? Лікарня?"... Очі закриті. Вона повністю видихнулася. Вона все це рухає. Ні, а потім моя дочка каже: "Небеса?" І вона киває "так".

Записка Тіни Хайнс
Записка Тіни Хайнс

Тіна сказала: "Я просто хотіла поділитися тим, що я бачила Ісуса віч-на-віч, і неймовірний спокій і умиротворення того, що я випробувала, була з Ісусом, що стоїть там з широко розкритими руками; і прямо за стоїм Ісусом було це неймовірне сяйво, це був найяскравіший і найкрасивіший жовтий”.

Тіна оговталася від зупинки серця, але її досвід залишився з нею, і вона впевнена в тому, що побачила, говорячи: "Ісус реальний. Небеса реальні" .

Нагадаємо, що насправді ми не вмираємо: українці дізналися правду про квантове безсмертя.

Раніше ми повідомляли, що 34-річний хлопець "у тілі" похвалився своїми жіночими грудьми, задерши кофту: "Не має розміру".