Уникаєте у своєму меню баклажани через їх смак та гіркоту? Ми маємо відмінний рецепт страви, яка змінить ваше ставлення до цього продукту.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМожливо, він навіть стане коханим. Ним поділилися кулінарка Ірина Димитрова у Instagram.
Інгредієнти:
- баклажани – 2 шт.
- перець – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- перець чилі – 1 шт.
- часник – 2-3 зуби.
- крохмаль – 3 ст. л.
Соус:
- соєвий соус – 5 ст. л.
- яблучний чи рисовий оцет – 3 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- часник – 2-3 зуби.
Загусник:
- крохмаль – 1 ст. л.
- вода - 50-100 мл
Спосіб приготування:
З баклажанів частково зріжте шкірку і наріжте великими шматками. Обваляйте в крохмалі і смажте у глибокій сковороді у великій кількості олії до золотистої скоринки. Відкиньте на сито, щоб зайва олія втекла.
Перець та цибулю наріжте великими шматками. Також наріжте перець чилі та подрібніть часник.
Готову страву посипаємо нарізаною кінзою або зеленню.
Нагадаємо, що так готують усі в Одесі: рецепт ікри з баклажанів, яка стане улюбленою закускою.
Раніше ми повідомляли про печиво та 10 хвилин - все, що вам потрібно: рецепт десерту "Творожний будиночок".
Також, не викидайте "негарні" фрукти: рецепт ніжного та легкого джему з персиків на зиму.