Helldivers 2 отримала довгоочікуване оновлення, яке значно змінює баланс гри.

Розробники з Arrowhead Game Studios випустили перший патч із серії запланованих змін, які мають "освіжити" геймплей та повернути фанатам веселощі.

Що нового?

Тепер автогармати, важкі кулемети, вогнемети та великокаліберні гвинтівки стали набагато ефективнішими проти броньованих ворогів. Крім того, знизили захист таких противників, як Глиби, що зробило їх більш уразливими для різноманітної зброї.

Щоб не було надто просто, розробники обмежили боєкомплект ракетометників – тепер вони випускають залпи рідше. Також змінено характеристики багатьох гармат, щоб зробити гру більш різноманітною та захоплюючою.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Повний патч тут.

Що стосується Пекельних Десантників, вони тепер отримують менше шкоди в голову (зі 100% до 50%), але шкода по решті частин тіла трохи збільшилася.

Це лише початок: розробники обіцяють найближчим часом випустити ще один патч та запевняють, що уважно стежать за відгуками спільноти.

Нагадаємо, Youtube-безумець створив реальні гармати з Mario Kart і прикріпив їх на свою машину

Раніше ми писали про те, що Battlefield 2042 не здається: нове оновлення додає свіжий контент та натяк на нову гру

Крім того, Знай.ua повідомляв, осінь у Dead by Daylight починається з гучних новинок: нові скіни, розпродаж та повернення улюблених режимів