Рейчел Макінтайр поділилася унікальним досвідом знайомства з 19-річним хлопцем, який, як виявилось, є ровесником її дочки.

У статті, написаній для Mirror, Рейчел розповіла, як це зустрічатися з чоловіком того ж віку, що і її старша дочка.

Рейчел Макінтайр з хлопцем, фото із соцмереж
Рейчел Макінтайр з хлопцем, фото із соцмереж

35-річна жінка зустріла свого коханого на відпочинку, коли вона зіштовхнулася зі своїм майбутнім хлопчиком, який працює офіціантом.

Мама двох дітей написала: "Прохолодним жовтневим вечором, сидячи на дивані, я не можу не сумувати за теплими обіймами мого хлопця Сескана, який зараз у Туреччині. Ми познайомилися під час моєї відпустки в Мармарисі в червні, і з того часу я прагнула знову опинитися в його обіймах, щоб ділитися сміхом та поцілунками під сонцем"

Популярні новини зараз
Буде лише 700 грн: багатьох українців приречуть на голодну старість Є цифра 4: мольфарка розповіла, коли закінчиться війна і чи буде Курськ у складі України Виходу немає: в Україні АЗС недоливатимуть палива на 5-6% менше На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі
Показати ще

Одна з наймолодших бабусь Великобританії, Рейчел, пояснила, що працює моделлю, щоб сплатити "прекрасні канікули" для себе та своєї сім'ї. Їхня двомісячна поїздка до Туреччини в червні була одним з таких прикладів.

Рейчел пояснила, що хоча Сескан був неймовірно красивим, як тільки вона дізналася, що він ровесник її дочки, вона відступила. Шотландка додала: "Незважаючи на мій первісний опір, його наполегливий флірт підкорив мене. Ми проводили разом увесь вільний час і поступово закохалися".

Рейчел Макінтайр з хлопцем, фото із соцмереж
Рейчел Макінтайр з хлопцем, фото із соцмереж

З розквітом їхніх нетрадиційних відносин Рейчел кілька разів поверталася, щоб відвідати свого молодого кавалера. У вересні вона забрала молодшу дочку Еріку (11 років) зі школи, щоб знову відвідати Туреччину (і Сескана), пояснивши це тим, що у Шотландії не штрафують батьків за прогули.

Назвавши відносини "спірними", уродженка Единбурга пояснила, наскільки важливим вона вважає цей візит як для свого особистого життя, так і для культурного збагачення молодшої Еріки. Плануючи ще один візит у грудні, Рейчел сподівається взяти Сескана до Таїланду для романтичного відпочинку.

Незважаючи на побоювання друзів та родини, що турецький жеребець може її обдурити, Рейчел стверджує, що знайшла справжнє кохання. Модель пояснила, що раніше вона «обпеклася» у вересні 2023 року, закохавшись у турецького офіціанта, який "явно шукав візу".

Нагадаємо, що під час крадіжки у церкві грабіжники благали священика пробачити їхні гріхи, несучи телефони, одяг та десятину.

Раніше ми повідомляли про лист, що не дійшов: чому жінка чекала відповіді 48 років.