Лікарі виявили чоловіка із трьома пенісами. Рідкісна вроджена аномалія - ​​трифалія, вона характеризується наявністю трьох окремих стовбурів статевого члена, була описана в літературі лише одного разу.

Британський чоловік дожив до 78 років, не помітивши, що у нього було два зайві члени. Їх виявили студенти-медики після його смерті.

Про це стало відомо завдяки інформації на сторінці британського таблоїду Daily Star.

Чоловіче здоров'я, скріншот: YouTube
Чоловіче здоров'я, скріншот: YouTube

Вважається, що пенсіонер прожив все своє життя, не знаючи про свою "дивовижну анатомічну варіацію". Надрідкісний стан нарешті помітили студенти медичної школи Бірмінгемського університету, коли препарували його тіло.

Популярні новини зараз
Що не можна робити, якщо вас зупинили ТЦК: інструкції від юриста ЄС погрожує припинити постачання електроенергії в Україну: поставили жорсткі вимоги Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних
Показати ще

Вони діагностували у нього трифалію – рідкісне генетичне захворювання, яке було зафіксовано лише один раз у 2020 році, згідно з Journal of Medical Case Reports. Тим часом дифалією – або подвійними пенісами – страждає один із кожних п'яти-шести мільйонів людей.

Чоловік був описаний як білий чоловік на зріст близько 180 см, який мав нормальні геніталії під час зовнішнього огляду. Після розтину було виявлено "два маленькі додаткові пеніси... приховані в мошонковій сумці".

В утробі матері рання фаза розвитку статевих органів відбувається на чотирьох-семи тижнях вагітності.

У доповіді наголошується: "Підлоговий член розвивається з генітального горбка і контролюється дигідротестостероном. Генетичні аномалії, що впливають на експресію андрогенних рецепторів, можуть викликати морфологічні аномалії статевих органів. У цьому випадку могло статися потроєння генітального горбка.

За словами медиків, спочатку сечівник розвивався у вторинному статевому члені, проте, коли цей член не зміг розвинутися, сечівник відхилився і розвинувся у первинному статевому члені".

Чоловіче здоров'я, скріншот: YouTube
Чоловіче здоров'я, скріншот: YouTube

Майже завжди зовнішнього подвоєння пеніса, зазвичай пов'язаного з іншими вродженими аномаліями, хірурги вирішують видалити додатковий пеніс. Внутрішнє подвоєння пеніса, проте, як правило, виявлялося пізніше у житті з "сексуальною дисфункцією, обструктивними симптомами сечовипускання та нетриманням сечі у дорослому віці".

У звіті йдеться: "Ми не можемо бути впевнені, що в цьому випадку дефект залишився непоміченим упродовж життя". Автори додали, що через випадковий характер відкриття вони припускають, що внутрішнє подвоєння пеніса може бути більш поширеним явищем, ніж вважалося раніше.

Нагадаємо, чоловіки взялися колоти ботокс у мошонку: нова мода набирає обертів.

Раніше повідомлялося, що доктор 20 років проводив незаконні операції зі збільшення пеніса: вважав, що "лікує" їх.

Також, "Будьте обережні у своїх бажаннях": володар найбільшого у світі пеніса розповів, як йому живеться.