Жінка зі штату Вашингтон змушена була викликати поліцію через несподіване нашестя понад 100 єнотів. Ці пухнасті, але вже агресивні тварини не давали їй спокою, чекаючи на їжу, до якої звикли за останні 35 років.

Жінка регулярно підгодовувала маленьку сім'ю єнотів, проте за останні кілька тижнів їх кількість різко збільшилася, і вони почали поводитися агресивно.

Жінка купує помідори. Фото: скрін Youtube
Жінка купує помідори. Фото: скрін Youtube

Єноти з'являлися вдень і вночі, дряпаючи стіни її будинку та обступаючи її машину, вимагаючи своєї чергової порції їжі. Вже стало неможливо вільно пересуватися територією — варто було лише вийти з дому, як тварини оточували жінку, не даючи їй пройти.

єнот, фото Pxhere
єнот, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Наймолодшого директора школи в Україні ТЦК оголосив у розшук: "Це буде раз у раз" Відстрочка від мобілізації: як уникнути помилок при подачі документів Головне за 20 жовтня: ТЦК вручатимуть не лише повістки, бронювання припинили, а з водою будуть перебої За опалення платитимемо менше: українці отримали добрі новини про комуналку перед холодами
Показати ще

Поліція, яка прибула на виклик, була шокована кількістю єнотів. Представник шерифа Поулсбо Кевін Маккарті зазначив, що раніше такого ще ніхто не бачив — було схоже, ніби серед єнотів розійшлася чутка про безкоштовне частування, і всі вони прийшли за своєю порцією.

Годування диких тварин не є незаконним, але це не рекомендується, оскільки звірі швидко звикають до таких умов і стають залежними від людей. Окрім того, існує ризик поширення хвороб та залучення інших диких тварин.

"Це проблема, яку жінка створила власноруч, коли тварини мають надійне джерело їжі, вони завжди повертаються за нею. Так сталося і з цими єнотами" — каже Маккарті.

Після того як жінка припинила годувати єнотів, їх кількість поступово зменшилася, і ситуація стабілізувалася. Влада сподівається, що тепер вона засвоїла урок і більше не підгодовуватиме диких тварин, щоб уникнути повторення такої ситуації в майбутньому.

Раніше ми повідомляли, астрологи назвали породу кішок, які підійдуть вашому знаку зодіака.

З Китаю завезли клопів "Що пукають", які знищують дерева- детальніше на Знай.ua.

Нагадаємо, комарі стають переносниками небезпечної хвороби.