Цей десерт називають одним із семи солодких чудес світу. Бабка Негре родом із Молдови. Цей рецепт не простий у приготуванні, проте смак вас приємно здивує.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦя страва, яка нагадує соти, не схожа на жоден з тих, що вам доводилось куштувати. Це не кекс і не пиріг. Лише спробувавши десерт, ви дізнаєтесь смак перлини молдавської кухні.
Здавна в Молдові готували цю страву на великі свята та у великій кількості, що частувати гостей та близьких.
Бабку готують у двох варіантах – чорну та білу, що символізує єдність протилежностей.
Потіште і своїх рідних та друзів цим чудовим смаколиком.
Для приготування вам знадобиться:
- 10 яєць
- 200 мл олії
- 500 мл молока
- 400 гр борошна
- 1 ст л соди
- 2 ст л панірувальних сухарів
- 300 г цукру
- 250 мл кефіру або йогурту
- 25 мл горілки
Дивіться покроковий рецепт приготування молдавського диво-десерту
Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", гурманам пропонують спробувати пасту з відомим смаколиком Nutella. Смак не залишить вас байдужими.