Цей десерт називають одним із семи солодких чудес світу. Бабка Негре родом із Молдови. Цей рецепт не простий у приготуванні, проте смак вас приємно здивує.

Ця страва, яка нагадує соти, не схожа на жоден з тих, що вам доводилось куштувати. Це не кекс і не пиріг. Лише спробувавши десерт, ви дізнаєтесь смак перлини молдавської кухні.

Здавна в Молдові готували цю страву на великі свята та у великій кількості, що частувати гостей та близьких.

Бабку готують у двох варіантах – чорну та білу, що символізує єдність протилежностей.

Популярні новини зараз
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

Потіште і своїх рідних та друзів цим чудовим смаколиком.

Для приготування вам знадобиться:

- 10 яєць

- 200 мл олії

- 500 мл молока

- 400 гр борошна

- 1 ст л соди

- 2 ст л панірувальних сухарів

- 300 г цукру

- 250 мл кефіру або йогурту

- 25 мл горілки

Дивіться покроковий рецепт приготування молдавського диво-десерту

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", гурманам пропонують спробувати пасту з відомим смаколиком Nutella. Смак не залишить вас байдужими.