Інгредієнти
Тісто філо — 400 г
Рис «Кубань» ТМ «Містраль» — 2/3 склянки
Сіль — ½ ч. л.
Фета — 300 г
Молоко — 1 скл.
Яйце куряче — 5 шт.
Масло вершкове — 100 г
Масло рослинне — 1 ст. л.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Спосіб приготування
Рис засипати в киплячу воду (співвідношення рису і води – 1:2), варити до готовності.
У миску налити молоко, додати 4 яйця, сіль. Збити інгредієнти.
У миску з молочно-яєчною сумішшю додати рис і фету, подрібнену на маленькі шматочки.
Перемішати ложкою начинку.
Тісто філо поділити на 3 частини. Круглу роз'ємну форму діаметром 25 см змастити рослинним маслом. Викласти одну частину тіста філо форму, формуючи бортики, змастити дно м'яким вершковим маслом.
На тісто викласти 1/3 частину начинки, розподілити її по тесту.
Знову викласти частину тіста філо, змастити вершковим маслом, викласти другу частину начинки.
Кінці другої частини тесту загнути на начинку.
Знову трохи змастити тісто вершковим маслом. Викласти останню частину тіста філо, змастити вершковим маслом, викласти решту начинку. Загнути кінці останньої першої частини тесту на начинку, змастити вершковим маслом.
Яйце збити, вилити на пиріг, розподілити по всій поверхні пирога.
Випікати пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистої скоринки.
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Леді Гага похвалилася обручкою