Ви обожнюєте пироги, але боїтесь набрати зайві кілограми? Досвідчені кулінари знайшли для вас чудовий рецепт. Спробуйте соковитий пиріг з м'ясом без тіста.

Приготувати соковитий і ароматний м'ясний пиріг з використанням лаваша замість тіста зовсім не складно. Незважаючи на нехитрі інгредієнти, ця страва точно здивує своїм смаком, - пише Сlutch.

Вам знадобиться:

  • 3 шт тонкого лаваша
  • 800 г фарша
  • 200 г твердого сыра
  • 1 луковица
  • 2 яйца
  • 150 мл сливок 20%

Як готувати:

Популярні новини зараз
Валерій Жидков з "Квартал 95" показав, як Коля Сєрга несе службу в лавах ЗСУ: "Зустрів солдатика" Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала безцінну працю українців для своїх захисників Співачка Тоня Матвієнко розплакалася під час інтерв'ю через Арсена Мірзояна: "Краще б ти не приїжджав" Чоловік Корольової Тарзан насмішив американців китайцями: "Заклейте Байдену рот"
Показати ще

Підготуй м'ясний фарш. Додай подрібнену в м’ясорубці чи бленд ері цибулю.

Потім фарш з цибулею потрібно підсмажити на сковороді.

Додай до м'яса натертого твердого сиру.

Яйця збий в мисці, додай вершки. Перебий віночком, посолити, поперчити за смаком.

Форму для випічки застели пергаментом, змасти вершковим маслом.

Готовий фарш виклади в лаваш, присипаючи сиром. Лаваш зверни трубочкою, перенеси в форму. Зроби ще два рулету з лаваша, переклади в форму, сформуй равлика.

Залий готової яєчної сумішшю і посип натертим сиром.

Випікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Дивіться, як готувати диво-пиріг без зайвої волокіти з тістом

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", шеф-кухарі розкрили секрет приготування в'яленого м'яса вдома, і на це у вас піде зовсім не багато коштів та часу.