З літом нам вже довелося попрощатися, хоча все ще тримається досить тепла погода, це ненадовго. Зате вже з'явилася величезна кількість осінніх фруктів, які будуть на прилавках зовсім недовго. Тому, ми вирішили написати вам рецепти кращих осінніх пирогів.

Яблучний пиріг

Інгредієнти яблучного пирога:

Спосіб приготування:
- Потрібно зробити пісочне тісто. Для цього нам потрібно буде змішати пшеничне борошно, 60 грам мигдального борошна, 300 г вершкового масла, цукрову пудру і один грам ваніліну. Після, вбити туди 2 яйця. Це все потрібно добре розмішати і рівномірно постелити на деко. І далі піч 5-8 хвилин на 150 градусах.
- Ріжемо яблука за смаком, посипаємо корицею, і так само в духовку хвилин на 5.
- Готуємо мигдальний крем. Потрібно збити цукор з 125 грамами вершкового масла, потім додаємо в це два яйця, 25 грам мигдального борошна і 1,5 г ваніліну.
- Далі просто викладаємо на тісто яблука і вершкове масло. Печемо ці 5 хвилин.

Вишневий пиріг

Популярні новини зараз

Чотири дружини Григорія Чапкіса: як виглядали кохані жінки легендарного хореографа

Розлучена Соломія Вітвіцька втекла від депресії під камеру: шалена амазонка

Розлучену Аліну Гросу помітили в компанії 71-річного "байкера": "Знаю його 21 рік"

Телезірка загинула після щеплення від коронавірусу

Показати ще

Інгредієнти вишневого пирога:

Спосіб приготування:
- Дуже холодне масло потрібно порізати на шматочки і змішати з борошном і цукром. Вийде досить дивна маса, в яку потрібно додати холодну воду і ще раз перемішати. У нас немає завдання отримати гладку і красиву масу, так що, те, що вийшло потрібно загорнути в плівку і поставити в холодильник.
- Коли тісто стало твердим, його потрібно розрізати на дві частини, щоб одна була трохи більше. Саме її ми беремо і викладаємо на форму.
- У миску кладемо всі інгредієнти начинки, перемішуємо енергійними рухами лопаткою (виключно дерев'яної) і висипаємо у форму з тістом. Далі накриваємо це, тістом, що залишилося.
- Далі все в духовку. 180 градусів, 15 хвилин – і у вас прекрасний вишневий пиріг.

Пиріг з диким палтусом в хрусткому тесті, з кейлом і пряним бульйоном

Інгредієнти:

Спосіб приготування:
- Щоб отримати маринад, потрібно перемішати всі інгредієнти, палтус там маринуємо дві години, Листя кейла ошпарюємо підсоленою водою.
- В листкове тісто загортаємо кейл, і тільки потім палтус.
- Все це потрібно змастити яйцем і після, піч 15-17 хвилин при температурі 180 градусів.
- Бульйон робимо за смаком.