Осінь – це сезон грибів, і навіть якщо ви не любите виїжджати в ліс, щоб збирати малюків з капелюшками, полиці супермаркету переповнені ними.

Рецепти грибних жульєнів - це не лише просте, але ще і дуже смачне блюдо, яким ви можете побалувати себе та своїх близьких.

Найголовніше, що для готування не знадобиться багато часу і якісь особливі кулінарні навички. Все дуже легко, а результат – пальчики оближеш!

Для приготування вам знадобиться: 500 гр лісових грибів. Це можуть бути і білі, і підберезники, тощо; 150-200 гр сметани, дві ріпчастих цибулі, зубчик часнику, зелень кропу, вершкова + рослинна олія для смаження, сіль, мелений перець.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як приготувати лазанью по-італійськи.

Популярні новини зараз
Головне за 17 серпня: розставання Горбунова, приїзд Ердогана до Зеленського, стрілянина в лікарні та насолода Каменських Огірки, баклажани, помідори: літній салат несподівано подешевшав в останній місяць літа Популярна крупа встановила новий ціновий рекорд: дозволити собі зможе не кожен Яна Соломко з шоу "Холостяк" розважила росіян та бурятів, на події у Бучі начхати: "Там непогано годують"
Показати ще