Осінь – це сезон грибів, і навіть якщо ви не любите виїжджати в ліс, щоб збирати малюків з капелюшками, полиці супермаркету переповнені ними.

Рецепти грибних жульєнів - це не лише просте, але ще і дуже смачне блюдо, яким ви можете побалувати себе та своїх близьких.

Найголовніше, що для готування не знадобиться багато часу і якісь особливі кулінарні навички. Все дуже легко, а результат – пальчики оближеш!

Для приготування вам знадобиться: 500 гр лісових грибів. Це можуть бути і білі, і підберезники, тощо; 150-200 гр сметани, дві ріпчастих цибулі, зубчик часнику, зелень кропу, вершкова + рослинна олія для смаження, сіль, мелений перець.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як приготувати лазанью по-італійськи.

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 8 листопада: подорожі близнюків, гроші раків та впевненість водоліїв Українцям скоротять ліміти на грошові перекази: яку суму дозволять переказувати Зимові канікули подовжили: хто зі школярів відпочиватиме більше за інших Як скандинави утеплюють будинки: практичні поради для українців, щоб підготуватися до холодної зими
Показати ще