Осінь – це сезон грибів, і навіть якщо ви не любите виїжджати в ліс, щоб збирати малюків з капелюшками, полиці супермаркету переповнені ними.

Рецепти грибних жульєнів - це не лише просте, але ще і дуже смачне блюдо, яким ви можете побалувати себе та своїх близьких.

Найголовніше, що для готування не знадобиться багато часу і якісь особливі кулінарні навички. Все дуже легко, а результат – пальчики оближеш!

Для приготування вам знадобиться: 500 гр лісових грибів. Це можуть бути і білі, і підберезники, тощо; 150-200 гр сметани, дві ріпчастих цибулі, зубчик часнику, зелень кропу, вершкова + рослинна олія для смаження, сіль, мелений перець.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як приготувати лазанью по-італійськи.

Популярні новини зараз

Пугачова несподівано зізналася про проблеми з Орбакайте - Примадонна без сил: "Коли помру..."

Карантин забрав у Марічки Падалко останні сили: "Дається взнаки"

Регіна Тодоренко здолала Ані Лорак, вік дав про себе знати: "Не дівчинка вже"

Jerry Heil розкрила правду про переїзд до Америки та співпрацю з продюсером Полякової Ясинським: "Я Лана Дель Рей"

Показати ще