Любите солодощі, але не хочете довго возитися на кухні? Тоді цей рецепт точно стане вашим порятунком. Потіште родину смачним та натуральним рулетом. А родзинкою десерту стане ваш улюблений джем чи варення.

Коли гості на порозі, а до чаю нічого немає, то цей рецепт вас дуже виручить, - пише Clutch.

Що вам потрібно мати під рукою:

Борошно - 1 ст

Популярні новини зараз
Українських біженців повертають на батьківщину: кому доведеться приїхати додому Останні копійки відберуть: Ощадбанк змінив правила зняття готівки для пенсіонерів Відмінити військову підготовку для студентів: експертка запевнила, що виші не готові Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
Показати ще

Цукор - 1 ст

Яйця - 5 шт

Крохмаль - 1 ст.л

Розпушувач - 1,5 ч.л

Варення (повидло, джем ...)

Цукрова пудра.

Спосіб приготування:

Збий яйця з цукром, додай крохмаль, борошно і розпушувач і все добре перемішай.

Форму для випічки застели пергаментом, вилий тісто в форму. Постав форму випікатися на 10 хвилин при температурі 170 градусів.

Готовий корж змасти начинкою і зверни рулетом. Скручувати потрібно, коли корж ще гарячий, так він не потріскається.

При сип цукрової пудрою, або какао. Можна зверху також полити розтопленим шоколадом.

Дивіться, як приготувати вдома найсмачніший бісквітний рулет

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", почастуйте своїх рідних корисними домашніми крекерами, які стануть чудовим перекусом під час прогулянки або на роботі.