Лікарі і вчені назвали продукти, які не можна поєднувати з алкоголем. Ви дуже здивуєтеся, адже в списку повно їжі, яку ми вважаємо звичної закускою.

Щоб вечірка вдалася на славу, ознайомтесь зі списком продуктів, якими краще не запивати і не зкушувати.

1. Енергетик

До складу енергетика входять речовини, які підвищують артеріальний тиск і провокують спазми судин головного мозку. Така речовину в тандемі з алкоголем може порушити роботу нирок і серця.

2. Маринади

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Змішування маринованых овочів з алкоголем також негативно впливає на нирки і печінку, так як до їх складу входить оцет. Якщо ви не можете випивати без кисленького, тоді краще всього закусити солоним огірком або квашеною капустою.

3. Газовані напої

Вуглекислий газ, який входить до складу газованої води, подразнює слизову оболонку шлунка, що допомагає спирту швидше всмоктуватися в організм. Через це людина дуже швидко п'яніє.

4. Помідори

Помідори у поєднанні з алкоголем можуть викликати проблеми з травленням. Хоча, наприклад, кетчуп або томатна паста такого ефекту не провокують.

5.Солодощі

Якщо алкоголь закушувати солодким, то це буде дуже навантажувати підшлункову залозу, що загрожує болем у животі і спазмами.

6. Жирне м'ясо

Краще не їсти смажене м'ясо під час вживання алкоголю. Замініть його печеним або відвареним.

7. Кава

Поєднання кави і алкоголю є небезпечним для організму. Такий мікс може викликати гіпертонічну криза або спазм судин головного мозку.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", международная група вчених зіставила результати 522 досліджень за участю понад 116 тисяч чоловік і прийшла до висновку, що сучасні антидепресанти дійсно ефективні при боротьбі з великим депресивним розладом.