Здавалося б, що простіше приготувати макарони по-флотськи? Рецепт один іншого краше і привабливу, але незмінно простий і доступний.

Але виявляється, навіть таке просте і звичне блюдо, як макарони по-флотськи, має свої тонкощі і секрети.

Макарони по-флотськи - інгредієнти:

200 г макаронів,
400 г свинячої м'якоті,
2 цибулини,
1 морква,
2 зубчика часнику,
зелень,
1 ст. ложка томатної пасти,
50 г вершкового масла,
1 ст. ложка рослинної олії,
чорний мелений перець за смаком,
сіль за смаком.
Макарони по-флотськи - рецепт:

Популярні новини зараз

Льоша з "Холостячки" підкорив Буковель з таємничою блондинкою: "Обняв"

Каменських нарешті показала дитину - дівчинка її копія, Потап щасливий: "Люблю обох"

Волочкова голяка пірнула в крижану воду, навіть банні віники не витримали ці форми

Пишні груди Тіни Кароль в сміливій сукні не дають українцям спокою: "Гаряча штучка"

Показати ще

Відвари м'ясо до готовності. Потім пропустіть його через м'ясорубку.
Макарони відваріть в киплячій підсоленій воді до стану аль денте, відкинемо на друшляк і додай трохи вершкового масла, щоб не злиплися.
Цибулю дрібно поріж. Морква потри на крупній тертці. Подрібнюємо зелень. Часник пропустіть через часникодавку.
На сковороді змішай вершкове і рослинне масло, обсмажити на ньому цибулю і моркву, а потім виклади фарш, посоли, поперчи і, помішуючи, обсмажити 5 хвилин.
Додай у фарш часник і томатну пасту, налий приблизно півсклянки м'ясного бульйону, перемішати і обсмажити 2-3 хвилини.
Потім виклади на сковороду відварені макарони, перемішати і обсмажити ще 3 хвилини, можна під кришкою. В кінці посипаємо зеленню.
Макарони по-флотськи подавайте гарячими з овочами і зеленню.
Приємного апетиту!

Як повідомляє портал "Знай.uа" оригінальний рецепт торта на День закоханих