Для приготування нам понадобися:

Минтай - 600 г
Морква - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Перець червоний солодкий - 1 шт
Оливкова олія - 2 ст. л
Масло вершкове - 20 г
Часник - 2 зубчики
Панірувальні сухарі - 3 ст. л
Мелена паприка - 1 ч. л
Перець чорний мелений - 1 ч. л
Перець чилі - 1 ч. л
Лавровий лист - 2 шт
Лимон - 1 шт
Цукор - 1 ст. л
Сіль - 1 з



Як приготувати "Минтай в духовці":

1. Філе минтая розморозити за ніч на нижній полиці холодильника, промити, обсушити і нарізати невеликими брусочками.

2. У сухий целофановий пакет всипати панірувальні сухарі, покласти в пакет минтай і гарненько кілька разів струснути.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

3. У сковороді розігріти оливкову олію і вершкове масло. Обсмажити рибу до рум'яної скоринки.

4.Викласти минтай на тарілку. З лимона зняти цедру і вичавити сік, половину соку, приправити в минтай. Рибу посолити, поперчити і додати цедру. Акуратно перемішати.

5.У сковороді, де смажилася риба, протушкувати до м'якості цибулю, моркву і часник. Влити трохи води, додати спеції, сіль, цукор, лавровий лист, протушкувати хвилин п'ять-сім. Додати залишки лимонного соку.

6. Болгарський перець обернути фольгою, запекти в протягом 30 хвилин при 200 градусах, печений перець загорнути в пакет - дати пропотіти, очистити від шкіри і насіння, сік зібрати. М'якоть перцю порізати кубиками і додати разом з соком в пасеровку. Перемішати.

7. В жароміцні порційні форми викласти по 2-3 ложки овочів, овочі рибу і зверху накрити овочами. Відправити минтай в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Подавати зі свіжою зеленню. Гарячим смачно як основне блюдо. У холодному вигляді - відмінна закуска.

Рецепт "Минтай в духовці" готовий, смачного ;)

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", подплавленный сир не залишить байдужими гостей