Це дуже легко!
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Основа:
255 г шоколадного печива або випеченого шоколадного пісочного тіста
90 мл розтопленого вершкового масла
Начинка:
900 г сирного сиру (будь-які аналоги «Філадельфії», наприклад, «Альметте», «Хохланд») кімнатної температури
150 г цукру
1,5 ч. л. солі
4 великих яйця (використовувала С1) кімнатної температури
270 г сметани кімнатної температури
225 г гіркого шоколаду
3 — 4 ст. л. віскі
Процес:
1. Розігріти духовку до 170 градусів.
2. Розтопити шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі на режим «розморожування». Додати віскі, перемішати.
3. В кухонному процесорі на імпульсному режимі подрібнити печиво в крихту, додати масло, перемішати. Викласти в роз'ємну форму, сформувавши дно і боки майбутнього чізкейку (мені у формі 18 см вистачило тільки на дно), утрамбувати. Випікати 10 хвилин, дістати з духовки і відставити у бік.
4. В процесорі (можна використовувати міксер з насадкою весло) збити до однорідності сир з цукром і сіллю. Не вимикаючи процесор, ввести по одному яйця, потім сметану і після неї шоколад, щоразу домагаючись повного об'єднання компонентів. Важливо не вводити в начинку бульбашки повітря, інгредієнти потрібно просто добре перемішати, тому насадка віночок не підійде.
5. Обернути форму фольгою, вилити начинку поверх основи. Поставити в іншу форму більшого розміру з високими бортами. Налити у велику форму окріп таким чином, щоб він доходив по висоті до середини бортика форми з чізкейк.
6. Поставити в духовку, зменшити температуру до 160 градусів і випікати 1 годину. Краї торта повинні схопитися, а серединка злегка тремтіти. Вимкнути духовку і залишити в ній чізкейк мінімум на 1 годину. Потім дістати і переставити в холодильник на ніч.
7. Перед подачею акуратно провести довгим вузьким ножем вздовж бортика форми і звільнити чізкейк
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" млинці-плетінки від учасниці МастерШеф прикрасять ваше свято